More

  Forest Green gikk for mannlig manager

  Miljøforkjemperne Forest Green skapte overskrifter da deres kvinnelige akademisjef tok over klubben på midlertidig basis, men nå er ny manager på plass – og det er en mann.

  Hannah Dingley hadde absolutt kvalifikasjoner og rykte til å ta over klubben midlertidig, men mange håpte at hun også skulle få muligheten til å vise det over lengre tid. De resterende spekulerte i om det hele var et PR-stunt fra deres ivrige eier Dale Vince. Hun ble uansett den første kvinnen som ledet et profesjonelt herrelag i England da hun tok over for Duncan Ferguson som fikk sparken i Forest Green tidligere i sommer.

  Han har tidligere ikke stått i veien for å finne på nye måter å skape blest rundt klubben på, og det ble et gedigent fokus på klubben før deres treningskamp mot Melksham Town og det som ble Dingleys trenerdebut. Oppgjøret endte 1-1, men det store presseoppbudet fikk likevel en pressekonferanse i etterkant av kampen.

  Hannah Dingley - Forest Green Manager For En Kort Periode.
  Dingley Ledet Her Sin Første Kamp For Forest Green Sitt A-Lag.

  Fra Southampton til Forest Green

  Nå to uker senere er ny manager på plass. Laget som er tilbake i League Two etter en kort visitt oppe på nivå tre har gått for Dave Horseman, som kommer fra jobben som manager for Southampton sitt B-lag. 39-åringen har tidligere jobbet med akademilagene til Bristol City og Watford før han dro til Southampton. Der var han også forrige sesong en del av trenerteamet rundt førstelaget grunnet de stadige utskiftningene i håp om å beholde plassen i Premier League.

  Dingley vil derimot lede Forest Green i deres to neste treningskamper mot Coventry og Everton sitt u21-lag i påvente av at Horseman kommer på plass i klubben.

  Ringrev på plass

  I går kom også nyheten om at Matty Taylor har signert for klubben. 33-åringen fikk ikke ny kontrakt med sin yndlingsklubb Oxford United, og trapper nå ned til League Two i håp om flere scoringer der. Trolig en smart signering.

  Husk at vår store EFL-spesial kommer 4.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Championship, League One og League Two. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen