More

  Ny vår for Oxford United

  Den katastrofale fjorårssesongen er et avsluttet kapittel for Oxford United, for nå sikter de på en opptur som kanskje kan ende med opprykk?

  Fjorårets sesong i League One kunne fort endt med nedrykk, men etter sparkingen av Karl Robinson – som bare tok et poeng på sine åtte siste kamper – ble det bedring i siste sekund. Deres nye manager Liam Manning fikk roet skipet akkurat i tide til at trepoengerne mot slutten reddet de fra et katastrofalt nedrykk – på bekostning av Mannings gamleklubb Milton Keynes som sparket 37-åringen i desember.

  Oxford United har de siste årene vært kjent for å være fugl eller fisk. En god sesongstart har ofte blir etterfulgt av svak sesongavslutning og visa versa. Fjorårets stabile nedtur var derfor overraskende. I sommer har derimot klubben startet opprydningen i håp om en mer stabil hverdag som fugl.

  De nye tilskuddene hos Oxford United

  Ruben Rodrigues Feiret Opprykk Med Notts County Før Veien Gikk Videre Til Oxford United
  Ruben Rodrigues Feiret Opprykk Med Notts County På Wembley, Men Reiste Så Videre Til Oxford United

  The O`s kom raskt ut av startblokken, og sikret seg Ruben Rodrigues fra Notts County. Angrepsspilleren scoret 19 mål og bidro med 15 assist for laget som rykket opp fra National League i vår. Deretter kom forsvarsspilleren Jordan Thorniley inn portene etter at kontrakten hans med Blackpool gikk ut. 26-åringen hadde et særs vellykket lån i Oxford sesongen 2021/22 og var strålende fornøyd med sin retur.

  En gammel kjenning av Manning i Milton Keynes ble neste mann inn portene da det tidligere Chelsea-talentet Josh McEachran kom inn portene. Midtbanespilleren som nå er blitt 30 år har fortsatt noe å bevise på nivå tre i England. Den talentfulle keeperen James Beadle fra Brighton har også blitt hentet på lån – i tillegg til Brentfords høyreback Fin Stevens.

  Signering nummer seks viser også intensjoner, for Cardiffs 24 år gamle spiss Mark Harris kommer gratis til klubben, og har potensiale til å storspille på dette nivået. Etter en særs sterk debut i 2021/22-sesongen har han hatt et noe uforløst potensial i den walisiske klubben som nå virker til å satse på andre typer.

  Les også: Derby County gjør seg klar for en sesong som favoritter

  Må holde på stjerneskuddet

  Stjerneskuddet Tyler Goodhrem er ønsket av flere klubber, men heldigvis virker det som om både han og klubben er enige i at utviklingen kan fortsette i barndomsklubben. 19-åringen har allerede vært i klubben i fem år og blir sett på som et enormt talent. Med sin fart og teknikk blir han fort et farlig angrepsvåpen for Oxford United den kommende sesongen.

  Ringreven måtte gå

  Oxford United Og Matty Taylor Har Skilt Lag Etter Fire Sesonger.
  Matty Taylor Stoppet På 64 Scoringer For Oxford United

  Liam Manning har sendt videre fem spillere i sommer, deriblant Matty Taylor som ikke fikk fornyet kontrakten sin med klubben i sitt hjerte. Dermed stoppet det med fire sesonger og 64 scoringer for den nå 33 år gamle angrepsspilleren.

  Trolig vil flere spille ankomme Kassam Stadium gjennom sommeren – og noen vil forlate også. Uansett virker det som om de har peilet ut en retning som kan by på langt mer moro i sesongen 2023/24.

  Husk at vår store EFL-spesial kommer 4.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Championship, League One og League Two. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen