More

  Spurs vil ha Sancho

  Jadon Sancho har ikke hatt noen vellykket retur til England, og den dyrkjøpte Manchester United-vingen kan fort ende opp med å bli ofret når United nå skal styrke stallen før returen til Champions League. Engelske tabloider mener å vite at Tottenham er av klubbene som står klare til å gi Sancho muligheter for en ny start. Spurs skal også stå langt fremme i køen av klubber som ønsker seg James Maddison fra Leicester.

  Newcastle, Aston Villa og Tottenham er av klubbene som skal ønske seg Harry Maguire fra Manchester United. Newcastle skal imidlertid være mest interessert i låneavtale, noe Manchester United-ledelsen ikke er spesielt interessert i.

  Spurs Vil Ha Sancho Harry Maguire
  Spurs Vil Ha Sancho 5

  Sunderland har skaffet seg sin første signering for sommeren, gjennom kjøpet av midtstopperen Nectar Triantis fra Central Coast Mariners. The Black Cats skal ha betalt en halv pundmillion for 20-åringen, men er alt annet enn ferdighandlet. Championship-klubben sies å være svært interessert i den 20-årige chilenske angriperen Alexander Aravena.

  Montpellier-angriper Elye Wahi kan bli Arsenal-spiller. Gunners-ledelsen skal ha fulgt 20-åringen over lang tid, og fransk presse mener å vite at spillerens agent allerede har diskutert en mulig overgang med Premier League-klubben. Også Monaco skal ha den unge franske angriperen på blokka.

  Brighton og Burnley skal begge være interessert i å overta lønnsutgiftene til Anderlecht-keeper Bart Verbruggen. 20-åringen ble nylig kåret til den belgiske storklubbens beste spiller i sesongen 2022/2023.

  Liverpool meldes å være med i kampen om Southampton-kaptein James Ward-Prowse. Saints-ledelsen meldes imidlertid å ville kreve overgangssum pålydende 50 millioner pund, om lag det dobbelte av hva Liverpool er villig til å betale.

  Manchester United har Harry Kane øverst på ønskelista, men Chelseas midtbanespiller Mason Mount, Napoli-forsvarer Kim Min-jae og landslagskeeper Jordan Pickford skal også stå høyt på blokka.

  Spurs Vil Ha Sancho Jordan Pickford
  Spurs Vil Ha Sancho 6

  Fulhams Joao Palhinha sies å være West Hams førsteprioritet når det skal handles en erstatter for Declan Rice. Hammers-ledelsen har uttalt at Rice med 99 % sikkerhet blir solgt i løpet av sommeren, og Arsenal antas å stå aller fremst i køen.

  Spurs Vil Ha Sancho Joao Palhinha
  Spurs Vil Ha Sancho 7

  Wolves, Fulham, Leeds, West Ham, Southampton og Sporting Lisboa er av atskillige klubber som har siktet innstilt på kjøp av Coventrys svenske landslagsangriper Viktor Gyökeres.

  Bayer Leverkusen sies å ville kreve ubeskjedne 40 millioner pund for høyrebacken Jeremie Frimpong. 22-åringen er ønsket av et lass med Premier League-klubber, inkludert Manchester United. Den lynhurtige nederlandske forsvarsspilleren startet karrieren i Manchester City, før han sesongen 2019/2020 vant tre titler med Celtic.

  Newcastle-keeper Karl Darlow er ønsket av Championship-duoen Middlesbrough og Hull. Den 32-årige sisteskansen imponerte på lån i nettopp Hull i sesonginnspurten.

  Spurs Vil Ha Sancho Karl Darlow
  Spurs Vil Ha Sancho 8

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen