More

  EFL-nytt: WBA i gang – og andre forsterker seg mer

  Med en uke igjen til EFL starter opp igjen kunne WBA-fansen endelig juble for en signering. I tillegg har flere andre klubber fortsatt sin storstilte sommer med flere signeringer.

  WBA-fansen har vært oppgitte over den manglende satsingen, men i går kunne endelig Carlos Corberan presentere en ny spiller. De har nemlig hentet Jeremy Sarmiento på lån fra Brighton. 21-åringen fikk ni kamper for Brighton i forrige sesongs Premier League, men vingen med et stort talent trenger spilletid. For oss utenifra virker dette som en glimrende signering som fort kan bli en attraksjon i årets sesong i The Championship. Med flere spillere ut i sommer trengs det fortsatt flere inn om WBA skal blande seg inn i topp seks.

  Les også: Hvordan står det til i EFL Championship?

  Birmingham, Sunderland og Plymouth imponerer

  Tilbake I Efl: Lee Buchanan Klar For Birmingham City Etter Et År I Tyske Werder Bremen.
  Lee Buchanan Ønsket Seg Tilbake Til England.

  Birmingham fortsetter sin storstilte sommer og har nå sikret seg en overgang for den talentfulle Lee Buchanan fra Werden Bremen. Forsvarsspilleren som gikk fra Derby til Werder Bremen i fjor sommer kommer til klubben etter å ha spilt 23 kamper for bundesliga-klubben. Dette er klubbens åttende signering og mye tyder på at The Blues skal få en betydelig bedre sesong enn hva fjoråret ble. Vi er spente på hvor høyt dette faktisk kan bli.

  Sunderland henter også nye talenter. I dagens ryktebørs ble ringreven Bradley Dack nevnt som en ønsket signering av hans gamle sjef Tony Mowbray, men også den spanske u18-spissen Eliezer Mayenda ser ut til å ankomme fra franske Sochaux. Det blir i så fall deres femte og sjette for sesongen og om de klarer å holde på Jack Clarke kan det bli en ny artig sesong på Stadium Of Light.

  Plymouth har hentet Morgan Whittaker og Bali Mumba tilbake etter storsuksess på lån i opprykksesongen. Nå er signering nummer syv klar i Lewis Warrington på et sesonglangt lån fra Everton. Den 20 år gamle midtbanespilleren er en energisk type som i fjor var på utlån i Fleetwood Town der han gjorde sine saker svært bra. Med en kontrakt som løper ut til sommeren kan suksess her gjøre han til en gratis overgang for Steven Schumacher.

  At Birmingham, Sunderland og Plymouth har imponert i sommer er det uansett liten tvil om.

  Forlater Wigan

  Jack Whatmough og Jamie McGrath har begge avsluttet sine kontrakter med Wigan etter at de gjennom PFA har fått klarsignal om at de gjentatte kontraktsbruddene gjør at de kunne terminere sine kontrakter. Dermed har 15 spillere forlatt Wigan denne sommeren, men heldigvis har norske Thelo Aasgaard forlenget kontrakten sin frem til 2028 etter at hans kontrakt utløp nå i sommer. Inn portene har syv ankommet og det ser derfor ikke helt forferdelig ut for klubben som nå virker å være ferdig med sine gamle eiere og økonomiske vansker – for denne gang.

  Les også om Leyton Orients nye spiss, samt Bolton og Barnsleys sine forsterkninger.

  Charlton fortsetter sitt glimrende vindu og har nå signert Terry Taylor fra Burton. Den defensive midtbanespilleren blir deres sjette signering og med nye eiere og nytt giv i klubben kan det bli særs moro den kommende sesongen. Pompey lå i føringen med sine elleve signeringer for en knapp uke siden. Nå har nummer tolv ankommet i keeper Ryan Schofield fra Huddersfield Town. Dermed er det enda en klubb som vil se oppover på tabellen når sesongen starter om en knapp uke.

  Må Wrexham hente ny spiss?

  Paul Mullin Går Glipp Av Wrexhams Retur Til Efl Etter Denne Duellen Her.
  Kollisjonen Som Setter Paul Mullin Ut Av Spill.

  Det ble en festlig kveld da Wrexham slo Manchester United sine unggutter i USA, men for superspiss Paul Mullin ble stygt skadet i møte med United-keeper Nathan Bishop. Det resulterte i punktert lunge og en sesongstart som ryker. Han er ventet å være ute mellom seks og åtte uker. Kanskje presser det frem nye signeringer for klubben som fortsatt bare har forsterket seg med en stykk forsvarsspiller. Med deres comeback til EFL rett rundt hjørnet kommer det nok snart noe nytt.

  Salford har planer om å kjempe i toppen med Wrexham, og nå har de forsterket med høgrekanten Connor McLennan fra Aberdeen. Dette er manager Neil Woods sjette signering for sommeren for klubben som også har klart å fornye kontrakten med alle sine storspillere fra forrige sesong. Gillingham har hentet rutinerte Scott Malone fra Cardiff og blir en stopper som vil sende Gillingham høyt på tabellen.

  Newport har mistet flere spillere, og noe som har frustrert deres manager er at de går til rivaler i EFL. Nå er Newport-legenden Mickey Demetriou klar for Crewe etter at han ikke ble enig om en ny kontrakt med den walisiske klubben. Et godt kjøp for Crewe som mange tipper skal ha en trøblete sesong.

  Jacob Davenport ble Morecambes ellevte signering for sommeren. Klubben har hatt en stor omveltning etter nedrykket fra League One og har sett 13 spillere forlate klubben – deriblant storspiss Cole Stockton som reiste videre til Burton Albion.

  Alle bekreftede overganger i de fire øverste divisjonene finner du her

  Vår EFL-spesial

  Med bare en uke igjen til sesongstart haster det om du vil få vår detaljerte EFL-spesial på plass på din Iphone, Ipad eller datamaskin før sesongen starter. Det er heldigvis raskt gjort å bli medlem her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen