More

  Nedrykkskandidater signerer

  Både Sheffield Wednesday og QPR er ventet en tung sesong, men i går fikk de i det minste signert ny spiller.

  Nedrykkskandidater signerer spillere

  Hos Sheffield Wednesday har gledesscenene fra vårens opprykk så absolutt lagt seg. Med manager ut – manager inn – og minimalt med signeringer er det ventet å bli en tøff retur til Championship. I går kunne de melde sin første ordentlige signering for sommeren da Juan Delgado ble bekreftet klar for klubben. Den chilenske høyrebacken kommer fra portugisiske Pacos Ferreira, og dermed er begge backene forsterket etter at Reece James tidligere gjorde låne om til permanent overgang. I dag kunne de også melde at Ashley Fletcher ankommer på et sesonglangt lån fra Watford. Spissen har vært innom en haug av klubber de seneste årene, men har aldri klart å gjenskape suksessen han opplevde i Barnsley.

  Nedrykkskandidater er også QPR, som har mistet flere spillere denne sommeren. Gareth Ainsworth har heller ikke imponert den korte tiden han har vært i klubben, og det ryktes at både Ilias Chair og Chris Willock begge kan forsvinne. Nå har de hentet rutinerte Morgan Fox fra Stoke og venstrebacken kan vise seg å være et viktig kjøp om plassen i Championship skal holdes. For nedrykkskandidater er de fortsatt.

  Stoke på sin side gjør et imponerende vindu. De venstrekanten Andre Vidigal fra portugisiske Maritimo, noe som gjør at de er oppe i syv nye signeringer denne sommeren. Vi har de seneste to årene tenkt at Stoke har gjort et bra sommervindu, bare for å se at de blir et lag midt på treet. Skal de ta steget videre oppover på tabellen denne sesongen?

  Se alle bekreftede overganger i Premier League, Championship, League One og League Two her.

  Leyton Orient vil blåse liv i spiss

  Nedrykkskandidater Signerer. Joe Pigott Klar For Leyton Orient
  Joe Pigott Skal Blåse Liv I Karrieren Hos Leyton Orient

  Leyton Orient har også gjort et bra vindu før sin sesong i League One, og er ikke blant de største nedrykkskandidater på nivå tre. I går hentet de Joe Pigott som ble enig med Ipswich om å avslutte kontrakten på Portman Road. Spissen var en storscorer for Wimbledon før han ble hentet til traktorguttene, men har slitt stort med å sette sitt preg i klubben. I fjor var han på et utlån til Pompey som bare tidvis viste glimt av hva som bor i han. Nå håper Orient at trygge rammer tilbake i London skal være oppskriften. Vi tror dette blir bra.

  Bolton har også forsterket med låne-mann Zac Asworth fra West Bromwich. Barnsley signerte like godt to stykk i går da Max Watters hentes permanent etter vellykket utlån forrige sesong. I tillegg har de kanskje hentet gull fra National League i spissen Andy Dallas fra Solihull Moors. 23-åringen var på utlån til Chesterfield i fjor og var delaktig i at de spilte seg helt til play off-finalen der de tapte mot Notts County.

  I går hentet også Reading en ung gutt fra Manchester United, i tillegg til at Wycombe signerte sin åttende spiller for sommeren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen