More

  Virale agurknyheter

  Sommeren er en høytid for agurknyheter, så også i fotballverden. Tipsbladet har funnet frem noen av de rare, fine og underlige sakene som har levd sitt liv på sosiale medier de seneste dager.

  Pressekonferansen som tok litt av

  Sheffield Wednesday hadde endelig fått på plass sin nye manager, og endelig kunne de presentere Xisco Munoz, men deres frittalende eier stjal showet ved å sende en nokså lang hilsen til tidligere Wednesday-helt Carlton Palmer som har kritisert deres eier den seneste tid. En litt plaget Munoz kan ses i klippet fra pressekonferansen.

  En hyggelig bonus for Maidenhead United

  Klubben som til daglig spiller på nivå fem kan vente seg en solid bonus denne sommeren. I 2018 solgte de Max Kilman til Wolverhampton og sikret seg i den anledningen en videresalgsklausul på hele 20%. Nå er Kilman på vei til Napoli for heftige 34 millioner pund, noe som vil gi den lille klubben hele 6.8 millioner pund på bok om overgangen går i orden. Det vil komme godt med for en klubb som budsjetterer med summer langt under dette årlig.

  En signering i tre deler

  Hvor skal man starte? Dover annonserte den 9 juni at de hadde signert Ade Shokunbi fra South Shields. Siden spillerne ikke kan registreres før 1 juli var derfor ikke det formelle helt klart. Onsdag tikket det ut en melding fra Dover Athletic FC som kunne melde at de hadde signert Ademola Shokunbi med bilder av midtbanespilleren med deres svarte og rosa skjerf. 63 minutter senere vartet Dover Athletic opp med en syrlig -og på kornet – melding på twitter.

  -Med nyhetene om at Ademola Shokunbi nå faktisk har signert for Dulwich Hamlet, ser vi frem til å annonsere spillere som faktisk ønsker å spille for klubben.

  De tre postene perfekt oppstilt her.

  Forest Green i fokus

  Den historiske nyheten om at Hannah Dingley ble den første kvinnen til å lede et profesjonelt herrelag i England kom var det heller ikke overraskende at det kom til å bli fokus på det. Dale Vince postet en lengre twittermelding om det hektiske døgnet for klubben. Hannah Dingley sin første kamp som manager endte forresten med 1-1 mot Melksham Town.

  Ikke agurknyheter, men fineste drakten i EFL?

  Ikke akkurat agurknyheter, men Plymouth lanserte i går sin nye hjemmedrakt, og man kan slå fast at den falt i smak hos samtlige. For en estetisk nytelse. Flere drakter kan du se i vår sak her.

  Det var agurknyheter for denne gang. Kanskje blir det flere agurknyheter som finner sin plass til vår ellers så ordentlige fotballside.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen