More

  Barnsley velger ny og spennende manager

  Barnsley har endelig funnet sin nye manager, og det er et nokså spennende og uprøvd valg de går for.

  Michael Duff forlot klubben etter bare et år da jobben i Swansea ble ledig tidligere i sommer. Nå har klubben fra Yorkshire funnet mannen som skal lede laget til opprykk i League One den kommende sesongen.

  Klubben bekrefter på sin hjemmeside i dag at Neill Collins blir deres nye manager. 39-åringen får dermed sin første managerjobb i England.

  Lagt fundamentet i USA

  Collins er et velkjent navn i Yorkshire-traktene. Som forsvarsspiller fikk han 216 kamper for rivalen Sheffield United på sine fem år der i tillegg til kamper for både Wolverhampton, Leeds og Hartlepool. Han avsluttet sin spillerkarriere i USA der han imponerte for Tampa Bay Rowdies. Siden han la skoene på hylla i 2018 har han ledet laget og vært særs nær opprykk for den amerikanske klubben flere av årene.

  -Jeg er veldig fornøyd med å være tilbake i EFL, og jeg kan ikke få takket klubben og eierne nok for at de gir meg denne muligheten, sa Collins til deres hjemmeside da bekreftelsen kom.

  Barnsley fortsetter veien med Neill Collins

  The Tykes fortsetter dermed sin røde tråd med unge og fremadstormende managere, og med Collins har de fått en som er kjent for å være en taktisk klok manager som er kjent for artig fotball og en tendens til å bli sendt på tribunen av dommerne.

  Han får sin ilddåp i League One den femte august i hjemmemøte med Port Vale. Klubben har mistet flere av sine store spillere, deriblant danske Mads Juel Andersen som har reist videre til Luton Town.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen