More

  EFL-kåringer for 2022/23-sesongen

  EFL hadde sin egen festkveld søndag kveld. Her er utfallet fra gallaen.

  Det er ikke mange ukene til Tipsbladet tar ut sitt beste lag i Championship, League One og League Two for sesongen 2022/23. I påvente av fasiten kan vi gi dere svaret på hvem EFL-gallaen mente skulle stikke av med prisene for årets manager, årets spiller og årets unge spiller i de tre divisjonene.

  Championship

  Årets manager, Vincent Kompany: Ikke uten konkurranse, men absolutt ikke overraskende. Har ledet nye Burnley med stødig hånd gjennom sesongen og sikret med det tidlig retur til Premier League. Ønsket av flere klubber, men sier selv at han har det bra der han er.

  Årets spiller, Chuba Akpom: For en sesong han har hatt i Middlesbrough. Og for en utvikling han har hatt under Michael Carricks ledelse. Gikk fra å være en spiller som knapt scoret mål til å trone alene på toppscorerlisten med elleville 28 mål. Med det har han hele åtte scoringer ned til nestemann på listen. Elleville tall for en spiller som trekker dypt i banen og fungerer mer som en offensiv midtbanespiller enn spiss.

  Årets unge spiller, Alex Scott: Bristol City-talentet er ønsket av alle. Det kan man forstå utfra hva han har vist periodevis denne sesongen. Tipsbladet mener han ikke burde fått denne prisen om man ser på hva som er blitt prestert gjennom en hel sesong, men talentet han innehar er det få som kan matche. Vil ta Championship med enda større storm neste sesong, om Bristol City skulle være så heldig å få beholde han.

  League One

  Årets manager, Steven Schumacher: Plymouth-sjefen har bare hatt en og halv sesong i stolen, men har imponert stort for et Plymouth som stadig nærmer seg ett overraskende opprykk til Championship. Ikke nok med at han med to serierunder igjen topper tabellen, han har gjennom kampene endret kampbilder med både taktiske genistreker og gode bytter. Ryan Lowe forlot klubben etter suksess i starten av forrige sesong. Vi blir ikke overrasket om noen sikler på denne karen heller.

  Årets spiller, Aaron Collins: Bristol Rovers store stjerne. Herjet første halvdel av sesongen før det har gått noe tyngre siste halvdel med både han og resten av hans mannskap. 16 mål og 11 assist er uansett mer enn godkjent for 25-åringen. Kanskje venter nye eventyr neste sesong?

  Årets unge spiller, Bali Mumba: Plymouth har mange de skal takke om opprykket går i boks. En av dem er Norwich for utlånet av Bali Mumba. Han har storspilt for Plymouth gjennom hele sesongen og vært en av deres viktigste og mest stabile spillere sesongen gjennom. 21-åringen står med seks scoringer og syv målgivende fra vingback.

  League Two

  Årets manager, Richie Wellens: Tok over et Leyton Orient på vei ut av ligasystemet forrige sesong. Gjør de til seriemestere og sikrer opprykk til League One påfølgende sesong. Tidvis overlegne, men mest av alt ekstremt stabile i en ustabil divisjon.

  Årets spiller, Sam Hoskins: Northamptons toppscorer får denne i League Two. Her er det nok delte meninger, men han er uten vil hovedgrunnen til at Northampton faktisk kan slå følge med Leyton Orient opp. 21 scoringer denne sesongen til tross for noen skadeproblemer. Gjør mye for laget utenom scoringene også. Burde spilt på et høyere nivå.

  Årets unge spiller, Junior Tchamadeu: 19 år og forsvarsstjerne for Colchester denne sesongen. Spilte vingback forrige kamp og noterte seg der for sin femte scoring for sesongen. En spiller som trolig blir snappet opp i sommer.

  Lad opp til sesongkåringene ved å ta en titt på hvem som kom på høstens lag i:

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen