More

  Høstens lag i League Two

  I League Two har trioen på topp ordnet seg en god og solid luke når vi nå har kommet halvveis i årets sesong. Det er derfor ikke overraskende at Leyton Orient får med seg tre spillere på høstens lag. Med sine tolv innslupne mål på 21 kamper tar de både keeperplass og ene stopperplassen.

  Resten fordeler seg nokså jevnt mellom lagene fra andreplass til den laveste plasserte spilleren som per nå ligger på ellevte plass med Walsall. Både Bradford, og Mansfield kan føle seg snytt siden de ikke får med noen på laget.

  HØSTENS LAG I LEAGUE TWO 4-3-3 

  KEEPER 

  Lawrence Vigouroux, Leyton Orient 

  Chileneren på 29 år har vært en gigant for Orient denne høsten. Bortsett fra en ganske så svak kamp mot Newport i starten av oktober har han stoppet det meste som har sluppet gjennom forsvaret. 13 clean sheets på 21 kamper er særs imponerende og tar dermed keeperplassen fremfor 11 cm lavere Christy Pyn hos Mansfield.

  HØYREBACK 

  Liam Bennett, Walsall 

  Spiller egentlig vingback for Walsall, men kommer med som rein høyreback i dette meget offensive laget vi setter opp. 21-åringen på lån fra Cambridge har storspilt og har vært bidragsyter til den gjerrige høsten Walsall har hatt. En scoring har det også blitt på den raske backen. Danker ut Doncasters Kyle Knoyle på målstreken.  

  MIDTSTOPPER  

  Carl Piergianni, Stevenage 

  Høstens Lag I League Two 1017287205 1 Scaled
  Høstens Lag I League Two 4

  30-åringen rykket ned med Oldham i vår og ble snappet opp av Steve Evans i sommer. Han imponerte stort i en kaotisk Oldham-sesong og har gjort det minst like bra, om ikke bedre, i langt roligere omgivelser i Stevenage. Har bidratt med en scoring og målgivende i tillegg til å gjøre laget til det nest gjerrigste i League Two.

  MIDTSTOPPER 

  Daniel Happe, Leyton Orient 

  Den høyreiste Happe er sammen med vår keeper to av de største grunnene til at Leyton Orient har en fot i League One. 24-åringen storspiller som stopper med en ro og klokskap få andre i denne divisjonen fremviser. Leyton Orient-produktet har vært i klubben noen år nå og er klar for en tur opp en divisjon, mest trolig med sitt elskede lag.

  VENSTREBACK 

  Ibou Touray, Salford  

  Det har ikke gått på skinner for Salford denne sesongen heller. Det evige maset om opprykk møter på humper i veien nok en gang. Men Touray skal ikke ha skylden i at de nå ligger tre poeng bak playoff. Venstrebacken har kanskje sin beste sesong for klubben og har bidratt med blant annet fire målgivende. Var med på opprykket til League Two tilbake i 2019 og gjør iallfall det han kan for at Class Of 92 skal få et opprykk til.

  MIDTBANE  

  Owen Moxon, Carlisle 

  Høstens Lag I League Two 1019757398 1 Scaled
  Høstens Lag I League Two 5

  Denne karen måtte bare med på laget. Seks målgivende og tre mål for et Carlisle-lag som imponerer stort etter fjorårets katastrofesesong. En stor grunn til det er nettopp Moxon som dukket opp fra ingensteds da de hentet han fra skotske Annan Athletic i sommer. Det ser ut som en genistrek og trolig vil 24-åringen få prøve seg på et høyere nivå en dag.

  MIDTBANE 

  Ben Whitfield, Barrow 

  Har hatt en fantastisk høst for et svært imponerende Barrow. De ble tippet i bunn men med god hjelp fra Whitfield kjemper de om opprykk etter halvspilt sesong. Med sine ni assister er han assistkonge i League Two og den svært offensive midtbanespilleren har i tillegg fire scoringer selv. Selvskreven på laget og 26-åringen som kom fra Stockport før sesongen har imponert i sin første sesong tilbake i EFL.  

  MIDTBANE 

  Jonny Williams, Swindon

  En av nomadene og ringrevene i League Two. Det er noen år siden Williams sjarmerte alle med sine sprell langs kanten for Crystal Palace. Skadeproblemer har satt spor men i en alder av 29 år begynner han å finne godformen igjen. Har måttet brette opp ermene etter at Jack Payne reiste videre til Charlton sammen med deres gamletrener (Som nå selvsagt har fått sparken). Williams har levert varene og står med seks mål og en assist på sine 17 kamper fra start. Selvskreven både på Swindon og vårt lag. Og kanskje kan de få seg et opprykk den kommende våren. De har satt seg selv i en god posisjon tross variabelt spill.

  ANGREP 

  Kristian Dennis, Carlisle 

  Det stod mellom to 32-åringer men valget falt til slutt på Carlisle sin storscorer. Litt skadeproblematikk gjør at han med sine elleve mål ikke troner øverst på toppscorerlisten denne sesongen. Tidvis et angrep alene for et imponerende Carlisle-lag som bare blir bedre og bedre. Andy Cook fra Bradford må derfor vike til tross for at han har scoret to flere mål.  

  ANGREP 

  Paul Smyth, Leyton Orient 

  Høstens Lag I League Two 1019404146 1 Scaled
  Høstens Lag I League Two 6

  Den tredje og siste fra serielederne. Den store spilleren i helgen da Sutton ble slått 2-0 og Leyton befestet sin posisjon på topp. 25-åringen står med ni scoringer og en assist. Kanskje litt lite for en serieleder tenker du? Men om man ser bak tallene så ser man et arbeidsjern og en spiller som fremstår som bindeledd mellom den svært mobile angrepsrekka til Leyton Orient. Er veldig ofte helt sentral i scoringer uten at han får heder og ære i form av mål og assist. Selvskreven.

  ANGREP 

  Sam Hoskins, Northampton 

  Toppscoreren i League Two med sine 13 scoringer på 15 starter. Har vært ute med en skade en periode i oktober/november men scoret så å si i hver eneste kamp fra sesongstart og ut september. 29-åringen har vært i Northampton siden 2015 nå og fortjener en smakebit på League One igjen før han går inn i 30-årene sine. Kan fort være den som skyter Northampton opp denne sesongen, og dermed forhåpentligvis kan legge bak seg den grusomme avslutningen på forrige sesong som kostet de opprykket.  

  MANAGER

  Pete Wild, Barrow

  I kamp med Richie Wellens (Leyton Orient) og Steve Evans (Stevenage) er det Barrows Pete Wild som får lede laget. Mange gav opp både han og laget da Wild tok over klubben i mai. Men den unge treneren på bare 38 år har tatt League Two med storm etter overgangen fra Halifax på nivå fem. Tidvis glimrende fotball og særlig hjemme på Holker Street har laget storspilt. Ikke rart han fikk en ny kontrakt allerede i oktober. Et lite managertalent som trolig vil få større oppgaver med tiden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen