More

  EFL-nytt i rekordfart

  Det viktigste sakene fra EFL de siste dagene får du her, raskt og effektivt.

  Championship: Forventet skilsmisse

  Leicester City har allerede bekreftet sin ny manager, mens vi venter på at Russell Martin offisielt skal bli klar for Southampton. At det vil skje er ingen stor hemmelighet og fredag kveld måtte Plymouth Argyle ut med pressemelding der de kunne skrive at deres suksessmanager Steven Schumacher har takket nei til tilbudet fra Swansea om å erstatte Martin i Wales. Den nyopprykkede klubben får dermed beholde deres manager en stund til, heldigvis.

  Det gjør også Ipswich som bekreftet at Kieran McKenna har signert en ny avtale med klubben som gjør han til manager i fire nye år. Etter det herlige opprykket tilbake til Championship denne sesongen er mange spente på hvor høyt han kan ta dem i comebacket.

  Det ryktes også at et nytt konsortium vil kjøpe seg inn i WBA med sikte på å få full overtagelse på sikt, mens i Queens Park Rangers går det mot slutten for sportsdirektør Les Ferdinand etter syv år i klubben. Han har høstet mye kritikk for deres måteholdenhet rundt spillerkjøp og pengebruk de seneste årene.

  Coventry og Victor Gyokeres går mot skilsmisse. Svensken var ikke overbegeistret over den høye summen klubben krever, og har selv uttalt at han er klar for nye eventyr. 25-åringen som nå er opptatt med landslagsoppdrag for Sverige er ønsket av både Everton og Leeds, men flere melder også at Sporting kan bli hans neste stoppested.

  Les også: En ny nordmann er som kjent allerede klar for Championship til høsten

  League One: Og straff fra EFL

  Portsmouth har kommet raskt ut av startblokkene denne sommeren og har allerede sikret seg fire overganger. Oxford United har også kommet godt i gang med deres nyeste signering Josh McEachran fra Milton Keynes. Fra før har de hentet Ruben Rodrigues -som ikke fornyet kontrakten sin med nyopprykkede Notts County – og Jordan Thorniley fra Blackpool. Dermed har deres relativt nye manager Liam Manning gjort mye klart for en sesong i League One som denne gang ikke skal ende i nedrykksstriden.

  Blackpool har sikret seg sommerens første signering i Albie Morgan som kommer gratis fra Charlton. 23-åringen har flere sesonger bak seg på midtbanen til Charlton, men har variert fra det fantastiske til det begredelige de siste sesongene. Litt som klubben.

  Reading kan lide samme skjebne som Wigan hva gjelder nye poengtrekk fra sesongstart av. Klubben har blitt straffet av EFL grunnet sene utbetalinger av lønninger og det hersker nå full forvirring om hva som skjer hos The Royals. For Wigan ser det nå ut til at det blir nye eiere, heldigvis. Et selskap ledet av Mike Danson ser ut til å ta over den skakkjørte styringen og det blir i samme slengen meldt om at alle ubetalte lønninger vil komme umiddelbart. Men først må EFL godkjenne de nye eierne.

  League Two: Snudde i døren

  Efl: Jonny Williams Her I Duell Med Det Som Nå Blir Hans Nye Lagkamerat I Gillingham
  Jonny Williams, Her I Duell Med Det Som Nå Blir Hans Nye Lagkamerat I Gillingham

  Jonny Williams var klar for å forlate Swindon i sommer og det meste tydet på at Bradford City ble neste stoppested. Den tidligere Wales-spilleren hadde en avtale i boks og manglet bare den medisinske testen hos Mark Hughes og co, men ombestemte seg i siste liten før han signerte for Gillingham. Dermed returnerer han til Kent hvor han opprinnelige er fra for å hjelpe satsende Gills tilbake til League One.

  Cameron Norman hopper fra Newport til Milton Keynes og Tranmere har signert Kristian Dennis fra Carlisle. Doncaster satser også og har hentet rutinerte Richard Wood fra Rotherham som med det blir deres åttende signering allerede i sommer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen