More

  Stjerne vender hjem til Notts County

  Hjem til Notts County: 20 år etter at han forlot The Magpies vender David McGoldrick overraskende tilbake til den nyopprykkede klubben.

  David McGoldrick tok steget ned til League One da han signerte 1-årsavtale med Derby County forrige sommer. Det skulle vise seg å være en strålende signering da han endte opp med 22 ligascoringer og fortjent plass på sesongens lag hos Tipsbladet. 35-åringen som scoret sine tre første hattrick i karrieren denne sesongen fikk etter sesongen nytt kontraktsforslag med Derby County, men takket nei til tilbudet.

  Hjem til Notts County

  Nå er det bekreftet at spissen vender tilbake til klubben det hele startet for i 2004. Etter å ha gått gjennom akademiet fikk han sin debut for førstelaget til Notts County i en alder av 16 år. Han fikk fire kamper for førstelaget før Magpies solgte han videre til Southampton etter at de rykket ned. McGoldrick returnerte på lån i sesongen 2005/06, men siden har han vært innom et hav av klubber som Nottingham Forest, Coventry, Ipswich, Sheffield United og sist Derby.

  Sesongens spiller i Derby County tar nå et nytt steg nedover ligasystemet – og lønnsmessig – for å avslutte sin karriere der den først startet. Der skal han spille i tospann med toppscoreren i National League denne sesongen, Macaulay Langstaff. Mannen med hele 42 scoringer var instrumental i Notts Countys dramatiske retur til The Football League.

  The Magpies mener alvor.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen