More

  Darren Moore raskt tilbake i managerstolen

  Det tok ikke lang tid før Darren Moore var tilbake i ny jobb. Nå er det overlevelse i League One som gjelder.

  Darren Moore sine siste 12 måneder som manager har vært innholdsrike. For et år siden ledet han Sheffield Wednedsay til en rekke på over 20 kamper uten tap, før kollaps i mars førte til at storlaget måtte ta til takke med play off. Alt håp var ute etter 0-4 i første semifinale og rasistiske mishagsytringer kom mot mannen alle ville ha sparket før returkampen.

  Den endte som vi alle vet med en av tidenes kvelder da 0-4 ble til 5-1 og seier i straffesparkkonkurranse. Darren Moore ledet laget til Championship etter seier mot Barnsley i finalen og mange ventet at han skulle lede klubben videre. Slik gikk det ikke, og Moore trakk seg før sesongen startet i det som skulle bli en offentlig diskusjon, fra den ene parten i det minste.

  I høst tok Moore over Yorkshire-rivalen Huddersfield, men erstatteren til Neil Warnock holdt bare i 23 stusselige kamper før han var ute av portene der også. Tre seiere på 23 kamper i tillegg til frustrerende fotball var nok for The Terriers.

  Darren Moore tilbake i League One

  Så, tolv måneder senere er han tilbake i League One. Denne gangen er det ikke opprykk han kjemper for, men å unngå nedrykk til League One. Port Vale har nemlig handlet raskt etter at Andy Crosby fikk sparken tidligere i måneden. I går bekreftet klubben at Darren Moore tar over roret og 49-åringen har signert en kontrakt som strekker seg til sommeren 2029.

  Port Vale-eier Carol Shanahan sier på klubbens hjemmeside at Darren Moore var den eneste hun ønsket seg inn som ny manager. Nå har hun fått viljen sin.

  Morsomt nok debuterer Darren Moore borte mot nedrykksrival Cheltenham Town. De så fortapte ut tidligere i sesongen med 11 strake kamper uten scoring og seier, men etter at Darrell Clarke tok over roret har klubben klatret og imponert. Senest i midtuken ble det 2-0 hjemme mot Blackpool. Clarke var mannen som ledet Port Vale tilbake til League One før han fikk sparken på tampen av fjorårssesongen da klubbens form var i ferd med å ende med nedrykk.

  Nå blir det Cheltenham vs Port Vale. Darrell vs Darren. Der den ene manageren vil vise hvor feil det var å fjerne han, den andre vil gjenreise statusen som har falt drastisk siden den flotte maidagen på Wembley i fjor.

  Port Vale ligger før helgens runde på 21 plass med ett poeng opp til Charlton over streken. To poeng bak Darren Moores nye klubb ligger Cheltenham.

  Alt om helgens runde i League One får du hos Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen