More

  Port Vale sparker EFLs mest anonyme manager

  Visste du navnet på Port Vales manager? Nei, de fleste vet ikke hvem det er og nå trenger man ikke tenke så mye mer på det.

  Port Vale bekreftet i går at Andy Crosby er ferdig i Port Vale. Mannen som assisterte Port Vales sukessmanager, Darrell Clarke, fikk ansvaret for klubben da Clarke ble sparket like før sesongslutt i fjor. Han hadde da tidligere vikariert for Clarke som ved to anledninger var borte fra klubben grunnet personlige årsaker.

  Crosby var en ansettelse både vi og de fleste andre i Port Vale var skeptiske til, men starten av årets sesong gav håp om at vi ville bli motbevist. Fem seiere på de syv første kampene førte klubben opp på direkte opprykksplass. Høsten ble etter hvert tyngre, til tross for at laget tok seg til kvartfinalen i ligacupen for første gang i historien før Middlesbrough ble for sterke.

  Med bare tre ligaseiere på de siste 20 kampene har laget falt som en stein på tabellen. På de åtte siste kampene har det blitt en seier og deres 0-3 tap borte mot jumbolaget Fleetwood i helgen var dråpen som skulle få begeret til å renne over. Til tross for tittelen og en ventet avgang skal Andy Crosby ha stor honnør for jobben han gjorde da opprykket fra League Two ble sikret for snart to år siden. Glemt i Port Vale blir han ikke.

  Les mer om helgens serierunde her.

  En tung oppgave venter for Port Vale sin nye mann

  Med et stengt overgangsvindu og flere sentrale spillere på skadelisten er det en tøff oppgave som venter deres nye manager. Hvem det blir får vi ikke svaret på enda, men en retur for Darrell Clarke er usannsynlig da han gjør det svært bra med Cheltenham. Port Vale sitt liv uten Andy Crosby starter allerede i kveld med oppgjøret mot Leyton Orient hjemme på Vale Park.

  Med bare to poeng ned til Reading under streken, og to kamper mer spilt, trengs det sårt en trepoenger på første forsøk. Da er det kanskje ikke moro å høre at Leyton Orient står med syv strake ligakamper uten tap, med seiere mot blant andre Portsmouth og Bolton på registeret.

  Dagens hengekamper i EFL

  • Bristol Rovers – Fleetwood
  • Burton – Cheltenham
  • Cambridge United – Bolton
  • Exeter – Peterborough
  • Port Vale – Leyton Orient
  • Stevenage – Reading
  • Walsall – Morecambe (League Two)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen