More

  Burnley hentet sin niende

  Burnley-manager Vincent Kompany har ikke ligget på latsiden etter at det i mai ble feiret både opprykk til Premier League og ligatittel i The Championship.

  Hele ni signeringer er gjort i sommervinduet, og de to siste ankom med to dagers mellomrom denne uken. Tirsdag bekreftet man kjøpet av den unge Espanyol-vingen Luca Koleosho, for en oppgitt overgangssum pålydende 2,6 millioner pund. En overgangssum som kan stige med ytterligere en snau pundmillion, om alle klausuler innfris.

  Luca Koleosho, Burnley
  Kostbar Unggutt: Luca Koleosho Er Hentet Fra Espanyol Til Burnley

  Mye penger for en 18-åring, men Kompany føler seg sikker på verdien.

  -Ja han er ung, men også svært talentfull. Han er kvikk, og veldig god én mot én. Vi har hatt flere gode vingløpere det siste året, og dette er en ny spiller som fansen vil like å se i aksjon, sier Burnley-bossen om unggutten.

  I dag var det så tid for å vise frem en danske, også han med kantrolle som sin foretrukne posisjon. Jacob Bruun Larsen spilte 14 kamper da Hoffenheim endte som nummer 12 i tyske Bundesliga, før han nå har signert for Burnley på lån ut kommende sesong.

  De to nyankomne ankommer en nyopprykket klubb som har sett lovende ut i sesongoppkjøringen. Tirsdag noterte The Clarets sin femte seier på fem oppkjøringskamper, da selveste Benfica ble slått 2-0 i Lisboa.

  James Trafford, Burnley
  Ung Og Lovende: James Trafford Har Ankommet Fra Manchester City

  Tidligere i sommer har Burnley også hentet midtbanespiller Nathan Redmond, sisteskansen James Trafford fra Manchester City og den sveitsiske angriperen Zeki Amdouni from Basel.

  Midtstopperen Dara O’Shea er hentet fra West Bromwich, burvokteren Lawrence Vigouroux fra Leyton Orient, mens forrige sesongs lånesoldater Jordan Beyer og Michael Obafemi har signert på permanent basis.

  Alle permanent overganger i fire øverste engelske divisjoner oppdateres daglig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen