More

  Dagens oddstips: Lazio – Sassuolo

  Det er full midtukerunde i Serie A og som dagens oddstips der forsøker vi oss med en skikkelig høyoddser i kampen Lazio – Sassuolo.

  • Lazio – Sassuolo (Serie A)
  • Onsdag kl. 21:00
  • Stadio Olimpico (Roma)

  Vi har også flere andre spennende tips ute i dag i Spania, Toppserien og Premier League

  Oddstips: Lazio – Sassuolo

  Lazio med 1-3-tap i storkampen mot Inter i helgen. Der tok man ledelsen, men tapet var helt fortjent med tanke på at man slapp motstanderen til en rekke store sjanser. Det var dermed andre serietap på rad siden det ble 0-1 mot Torino i den siste hjemmekampen. Foran midtukerunden holder man fortsatt 2. plassen på tabellen, men det er kort vei ned i kampen om Champions League-plassene. Forsvarskjempe Alessio Romagnoli står over med skade i kveld og blir erstattet med Patric i midtforsvaret. Danilo Cataldi er fortsatt ute med skade.

  Sassuolo ligger trygt plassert rundt midten av tabellen, men får likevel vår tillit som dagens oddstips fra oss. Domenico Berardi ble som så mange ganger før den store helten da han kom inn som innbytter og satt inn to scoringer da Empoli ble slått. Nå bør det være duket for en plass i startoppstillingen. Ingen skader i gjestenes tropp, men merk at både Andrea Pinamonti og Maxime Lopez står over med karantene.

  Oddstips: Lazio - Sassuolo
  Dagens Oddstips: Lazio - Sassuolo 2

  Tipset

  Lazio svetter etter to strake tap og Sassuolo er et lag som ofte kan slå til når man minst venter det.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen