More

  Toppserien: Nye oddsbomber på vei?

  Det smalt skikkelig i Toppserien i går, da tabelljumbo Arna-Bjørnar gikk hen og slo storesøster og regjerende mester Brann 2-1 – til kjempeodds! Arna-Bjørnar er tippet sist på stort sett alt av tabelltips før sesongen, og åpnet da også med seks strake tap og 3-16 i målscore – før det altså tirsdag ble detonert en oddsbombe av de sjeldne. Og mer kan være på vei i dag.

  Favoritt i fare

  Det var ikke bare Arna-Bjørnar som leverte sjokkresultat i Toppserien i går, da også Avaldsnes overrasket. John Arne Riises utvalgte beholdt med nød og neppe plassen i divisjonen i fjor, men er nå i ferd med å ta lange kliv i riktig retning. Avaldsnes innfridde som vårt spilltips forrige helg, før de i går altså tok poeng mot Rosenborg – en av årets favoritter til å ta hjem seriemesterskapet. Rosenborg var før sesongåpningen tittelfavoritt sammen med Vålerenga, og i dag er det sistnevnte som skal i aksjon.

  Toppseriens gjerrigste – mot seriens mestscorende

  Vålerenga har vært stødigheten selv i serieinnledningen, og står også uten nederlag. Oslo-jentene scorer også i særklasse mest mål, med 23 fulltreffere fra første 6 kamper. I kveld venter imidlertid kamp mot Toppseriens gjerrigste forsvar. Erkerival Lillestrøm har bare tillatt ett baklengs fra sine første seks kamper, og LSK er akkurat som Vålerenga fortsatt uten tap.

  Innbitt: Ingrid Engen Og Lsk Skal I Kveld Opp Mot Erkerivalen
  To Ubeseirede I Toppserien: Ingrid Engen Og Lsk Skal Måle Krefter Mot Vålerenga

  Seiens to eneste ubeseirede lag, og sågar erkerivaler, men likevel er oddsen særs skjevt satt. Vel er Vålerenga favoritter, men u- og b-oddsen på henholdsvis 4 og 5,70 er klart mer spennende enn 1,45 på Vålerenga.

  Vestkantderby

  Vålerenga skal revansjere herrelagets 3-4-tap på Oslo Øst, mens det på vestkanten skal spilles om poeng mellom Røa og Stabæk. Bare ett poeng skiller de to på tabellen, og oddssetterne spår da også jevn batalje på Røabanen i kveld. Fotballforbundet meldte nylig at kampen skulle flyttes til LSK-hallen, da kunstgresset på Røa er av dårlig kvalitet – inneholdende skumle rifter i underlaget. På kort tid har imidlertid forbundet gjort helomvending, og ifølge Stabæks hjemmeside blir kampen spilt på Røa. Vertene er eneste lag som har tatt poeng fra Vålerenga denne sesongen, og ble forrige helg også første lag som har scoret på LSK.  Det var imidlertid bæringene som vant da lagene møttes på samme bane for ett år siden.

  Kveldens siste kamp i Toppserien spilles mellom Lyn og Åsane. Lyn tapte sesongens første tre kamper, men står nå med seks poeng etter seirer mot Røa og Arna-Bjørnar. Åsane har bare slått tabelljumboen, men er á poeng Lyn om det tas full pott i kveld.

  Toppserien: Josefine Birkelund, Lyn
  Sekspoenger: Josefine Birkelund Og Lyn Skal Ut I Tøff Batalje Mot Tabellnaboen

  Mye å glede seg til, men hatoppgjøret mellom Vålerenga og Lillestrøm får naturligvis mest oppmerksomhet i kveld.

  Kveldens kamper, med odds fra Norsk Tipping:

  Lyn – Åsane

  H: 1,37

  U: 4,30

  B: 6,80

  Røa  – Stabæk

  H: 2,45

  U: 3,45

  B: 2,40

  Vålerenga – Lillestrøm

  H: 1,45

  U: 4,00

  B: 5,70

  Kveldens oddstips:

  Lyn bør ta full pott, men oddsen er ikke veldig fristende. Stabæk får tillit i vestkantderbyet, mens vi prøver en frekk U mellom erkerivalene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen