More

  Oddstips: Getafe – Celta Vigo

  José Bordalás er tilbake i manesjen på Coliseum, og det bringer inspirasjon til kveldens oddstips.

  • Getafe – Celta Vigo (La Liga)
  • Onsdag kl. 22:00 (TV 2 Sport Premium 2)
  • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe

  Getafe

  Det har vært en svært trøblete sesong for Getafe, og Azulones ligger helt nede på 19. plass før avspark mot Celta Vigo i kveld. Quique Sánchez Flóres fikk sparken i forrige uke, og da henvendte man seg til den tidligere treneren José Bordalás for nødhjelp frem mot sesongslutt. Bordalás takket innledningsvis nei, men etter en runde i tenkeboksen, kom han frem til at han selvfølgelig måtte hjelpe klubben han tok opp i La Liga og ut i Europa.

  Og det er litt av et kaos han har tatt over. Getafe har tatt bare to poeng på sine seks siste kamper, og står i alvorlig fare for å rykke ned. Søndag tapte de 0-1 i det ekstremt viktige bunnoppgjøret mot Espanyol, men ansettelsen av Bordalás vil ha gitt alle i klubben et voldsomt løft, både i styrerommet, så vel som i spillergarderoben.

  Celta Vigo

  På motsatt side står et Celta Vigo som blir nødt til å se seg skulderen med tap i kveld. Skulle de ryke på nederlag mot Getafe, vil det nemlig skille bare fem poeng mellom disse lagene med fem runder igjen å spille. De himmelblå har tapt tre av sine fire siste i La Liga, og røk 1-3 i helgen for Villarreal. Der scoret Jørgen Strand Larsen siden februar, og nordmannen har fått hard kamp om plassen i laget av Haris Seferovic.

  Vi Har Ikke Tro På Jørgen Strand Larsens Celta I Kveldens Oddstips.
  Jørgen Strand Larsen, Her I Kamp Mot Barcelonas Frenkie De Jong.

  Skader og suspensjoner

  Gonzalo Villar er suspendert for Getafe. I tillegg er Luis Milla og Mauro Arambarri usikre. Celta må være foruten skadde Óscar Mingueza, Diego Alves og Agustin Marchesín.

  Kveldens oddstips

  Vi var bare minutter unna å treffe på gårsdagens 4,20-oddser mellom Real Sociedad og Real Madrid, og vertene vant til slutt 2-0. Vi tror Getafe får en kraftig injeksjon av den klassiske ny manager-effekten, og tar de tre poengene de så sårt trenger i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen