More

  Crystal Palace – Chelsea: 2 i trøbbel

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Premier League-søndagen så ikke bare Manchester United melde seg på i kampen om 4. plassen, men også Arsenal levere en maktdemonstrasjon mot et ekstremt tafatt West Ham på London Stadium. David Moyes har aldri hatt høy stjerne blant Hammers-fansen, og forholdet mellom fans og manager ble så definitiv ikke bedre etter 0-6-tapet mot hovedstadsnaboen. Nytt London-derby i kveld, og også her er det en manager eller to i hardt vær i aksjon.

  Les også: Southampton og Leeds med festfotball

  Dusinet fullt

  Crystal Palace - Chelsea
  Premier League-Runden: Roy Hodgson Sitter Utrygt I Jobben Som Palace-Manager

  Crystal Palace har tapt alle sine siste tolv kamper mot Chelsea, og skulle nummer 13 komme i kveld er det små muligheter for at Roy Hodgson overlever som Palace-boss ut sesongen. Kveldens verter har bare fem lag bak seg på tabellen, og har vist seg enormt avhengig av to spillere. Eberechi Eze og Michael Olise har vært sist eller nest sist på halvparten av lagets scoringer denne sesongen, og dette til tross for at begge har slitt med skader. Eze har mistet åtte kamper, mens Olise har stått over tolv av lagets første 23. I kveld er de begge fraværende, og da er det ikke flust med offensive trusler som finnes i Palace-laget.

  Ingen synlig fremgang

  Crystal Palace - Chelsea
  Enslig Svale: Cole Palmer Har Vært God, Men Det Er Han Ganske Alene Om I Chelsea Denne Sesongen

  Fokus på Hodgson, men Mauricio Pochettino er ikke bedre stilt. Den tidligere Tottenham-bossen ble gjort ansvarlig for å bygge et lag av en av tidenes dyreste spillerstaller i Premier League, men har ikke kommet noen vei som helst. Chelsea endte forrige sesong på 12. plass i Premier League, og er før kveldens kamp nummer 11. Siste to spilleomganger har gitt totalt åtte baklengs, og etter kveldens hovedstadsderby venter oppgjør mot Tottenham og Manchester City.

  Finalen i ligacupen mot Liverpool kan bidra til å rette opp noe av inntrykket, selv om også et trofé på Wembley er mager trøst etter alt som har gått feil siden Pochettinos ankomst. Argentineren står i kveld i fare for å stå med tre strake ligatap, for første gang siden 2013.

  Crystal Palace – Chelsea

  Selhurst Park, mandag 21. 00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 4,40 – 3,85 – 1,72

  Crystal Palace - Chelsea
  Crystal Palace – Chelsea: Palace-Fansen Håper I Det Lengste At Det Snur Mot Chelsea I Kveld

  Kun 4 av siste 17 Premier League-kamper er vunnet, mens Palace også har sluppet inn mål i alle sine siste tolv. Fansen startet sine protester mot styre og manager allerede før det lørdag endte med fortjent 1-4-tap mot erkerival Brighton. Har uansett vunnet sine siste to hjemmekamper, mot Sheffield United og Brentford. Røk 1-2 i omvendte møte med Chelsea, etter baklengsmål i siste ordinære spilleminutt. Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Michael Olise, Marc Guehi og Rob Holding er skadet.

  Chelsea står på stedet hvil, til tross for sine enorme investeringer. Etter søndagens fortjente 2-4-tap hjemme mot Wolves står man med åtte baklengs på en snau uke, og siden Mauricio Pochettino i sommer overtok som ny manager har Chelsea nå røket på ti Premier League-tap. Opptur da Aston Villa ble banket 3-1 på Villa Park, i midtukens omkamp i FA-cupen. Ingen av de siste 26 mot Palace har endt uavgjort. Reece James, Ben Chilwell, Robert Sanchez, Marc Cucurella, Romeo Lavia, Trevoh Chalobah og Wesley Fofana er skadet. Levi Colwill og Benoit Badiashile er usikre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen