More

  Coventry: Hektisk spillerjakt

  Et tosifret antall spillere har forlatt Coventry siden forrige sesongs play off-finale, da det endte med tap via straffesparkkonkurranse mot Luton.

  Fankaty Dabo, Julien Dacosta, Todd Kane, Sean Maguire, Michael Rose, Martyn Waghorn og Tyler Walker var spillere som ikke fikk fornyet kontrakt, mens Jonathan Panzo (Nottingham Forest), Callum Doyle (Manchester City), Brooke Norton-Cuffy (Arsenal), Josh Wilson-Esbrand (Manchester City) og Luke McNally (Burnley) alle ble sendt hjem til respektive moderklubb etter endt lån.

  Victor Gyokeres, Coventry
  Rekordsalg: Victor Gyökeres Ble Tidenes Mest Innbringende Salg Fra Coventry

  Flere U21-spillere ble også sluppet, før det til slutt ventet salg av storstjernen Victor Gyökeres. Den svenske landslagsspilleren var ønsket av drøssevis av klubber, og det var til slutt Sporting Lisboa som vant frem – med et bud på over 20 millioner pund.

  Les også: Tipsbladet fredag, med kåringen av beste og verste i norsk fotball

  Digitale forhandlinger

  Mark Robins startet tidlig jobben med å bygge nytt, men uken før avspark ny Championship-sesong er han fortsatt ikke i mål.

  -Vi er fortsatt ikke fornøyde, men jobber døgnet rundt for å fylle stallen. Samtidig er vi veldig fornøyd med de vi har klart å rekruttere, sier Coventry-bossen til lokal presse.

  Nye regler

  At det blir hektisk inn mot ligastart er intet nytt, men denne sommerens spillerjakt skiller seg uansett fra tidligere. Oppmykning av reglene for arbeidstillatelse i etterkant av Brexit, gjør at klubbene nå tillates større slingringsmonn hva gjelder utenlandske spillere.

  -Markedet har plutselig blitt mye større, og jeg bruker nå veldig mye tid på zoom. Vi har et speidernett som jeg stoler på, og for meg blir det da bare å foreta kvalitetssikring og samtaler før vi gjør fremstøt. Denne måten å jobbe på gjør at vi sparer tid, mens vi også får på plass spillere som for de aller fleste av våre fans er ukjente, men forhåpentligvis spennende overraskelser, sier Coventry-manageren.

  Internasjonalt Coventry

  Robins og The Sky Blues mangler fortsatt spillere, men om lag halvparten av pengene som ble innkassert for Gyökeres er brukt. Blant annet på klubbens aller første japanske spiller. Tatsuhiro Sakamoto ble også funnet ved en tilfeldighet, da klubbens speiderapparat var i Belgia for å finsikte helt andre spillere. Den offensive midtbanespilleren er landslagsspiller for Japan, og har imponert i oppkjøringen.

  Ellis Simms, Coventry
  Måljeger: Ellis Simms Scoret To Mål Da Coventry Denne Uken Slo Mk Dons 4-1

  Imponert har også Ellis Simms gjort. 22-åringen fikk tosifret antall kamper for Everton i Premier League forrige sesong, og er så langt Coventrys dyreste sommerkjøp. Nær like dyr var imidlertid Milan van Ewijk, som ble bekreftet klar torsdag. Den 22-årige høyrebacken skaffet seg rykte som raskeste spiller i den nederlandske toppdivisjonen, og kan bli en hit i The Championship.

  Flere i vente

  I tillegg til Simms og Van Ewijk har The Sky Blues signert Bobby Thomas (£2m, Burnley), Tatsuhiro Sakamoto (£1.5m, KV Oostende, Jay Dasilva (free transfer, Bristol City), Brad Collins (ukjent sum, Barnsley) og Joel Latibeaudiere (kompensasjon, Swansea). Og fortsatt har altså Sky Blues-manageren flere zoom-samtaler å ta før sesongen neste helg sparkes i gang mot Leicester.

  7 dager til avspark, og ligastartspesial

  Det er i dag bare én uke til avspark i The Championship, og like mange dager til Tipsbladet sender ut en spesielt innholdsrik ligastartspesial. Over 100 sider om ligastarten i The Championship, League One og League Two får man tilsendt ved å tegne et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis, før man fredag den 11. august også får vår Premier League-spesial.

  Åpningsrunden i The Championship:

  Sheffield Wednesday – Southampton

  Blackburn Rovers – West Bromwich Albion

  Bristol City – Preston North End

  Middlesbrough – Millwall

  Norwich – Hull

  Plymouth Argyle – Huddersfield

  Queens Park Rangers – Watford

  Stoke City – Rotherham

  Swansea – Birmingham

  Leeds – Cardiff

  Leicester – Coventry

  Sunderland – Ipswich

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen