More

  Coolbet til topps – igjen!

  Årets store bookmakertest er unnagjort, og for tredje gang på rad endte det med seier til Coolbet.  Det ble rekordjevnt i årets test av spillselskapene, da kun syv poeng skilte ned fra vinneren til LeoVegas på 7. plass.
  CEO i Coolbet, Anders Karlsen, gleder seg over en ny tittel:
  Først og fremst, gratulerer med å vinne Tipsbladets store bookmakertest – og det til og med for tredje gang på rad! Hva betyr det for Coolbet å få et slikt hattrick av priser?
  – Det betyr utrolig mye! Vi har fått bekreftet at den strategien vi har valgt, og den jobben som har blitt gjort, har ført til at vi faktisk er Norges beste spilleselskap. For kundene er det også en bekreftelse på at man vinner mest hos Coolbet i det lange løp. Det føles godt!
  LES UKENS UTGAVE AV TIPSBLADET, HELT GRATIS
  Best i fire kategorier
  Coolbet gikk til topps i fire av våre kategorier mens Unibet og Bet365 var best i to hver. Betsson, Betsafe, Nordicbet, LeoVegas og Norsk Tipping fikk også hver sin deltittel.
  I testen er dere best i hele fire deltkategorier! Nettsiden, utvalget av idretter/ligaer, tilbakebetalingsprosenter og favorittodds. Er dette satsningsområder for Coolbet?
  – Helt klart, dette har vært vår definerte strategi helt siden vi lanserte for litt over 5 år siden, så dette er jeg stolt av! Sammenligner man forskjellige spilleselskap så er det veldig mye likt, så for vår del har det vært å finne de sakene som gjør det mest interessant for kundene å velge Coolbet.
  Samtidig scorer dere noe lavere på spesialspill, da særlig “asiatiske handikap” og live streams. Er dette noe man ser på å tilby senere?
  – Vi kommer nok til å tilby mer og mer live streams etter hvert, men det er også en veldig dyr investering. Det meste kan man uansett se på TV, så det er ikke vårt hovedfokus. Asiatiske handicap skal vi bli bedre på!
  Kjøpt opp i 2021
  Coolbet er fortsatt et relativt ungt selskap, sammenlignet med mange av konkurrentene, men har nå over tid etablert seg som det beste valget for norske tippere – i hvert fall i følge våre tester i Tipsbladet. Er det noen spennende nyheter på gang i videreutviklingen av selskapet?
  – Vi ble kjøpt opp av det amerikanske NASDAQ-lista selskapet, GAN, 1 januar i år, så det er veldig spennende. De er fokusert på det amerikanske B2B markedet, hvilket vil si at de tilbyr spilleplattform og tjenester til andre spilleselskaper. På den måten komplimenterer vi hverandre siden Coolbet tilbyr sine produkter direkte mot kundene. Det mest spennende er at vi nå utvider vår sportsbook (ikke Coolbet) til å bli lansert på det amerikanske markedet via GAN sin plattform. Ellers er vårt fokus ekspansjon. Vi gjør det svært bra i Latin-Amerika, og vil lansere i nye markeder i den regionen i løpet av neste år.
  Hvor mange ansatte er det totalt i Coolbet og hvor mange kunder har man nådd i Norge nå?
  – Coolbet har ca. 250 ansatte, og vi nærmer oss 75 000 norske kunder. Totalt hadde Coolbet nesten 100 000 unike kunder som spilte på EM og Copa America i sommer, så vi har helt klart blitt en stor aktør!
  Best på odds
  Coolbet ble startet av Jan Svendsen med en idé om å starte en side som er ulik resten av markedet. I en tid hvor hvor de fleste selskapene tilbyr veldig like sider, var målet å stikke seg ut og utfordre kundene ved å gjøre ting på sin måte.
  Er det mulig å drive med så mye bedre favorittodds og høyere tilbakebetalingsprosenter enn konkurrentene i tiden fremover også?
  – Vi har en fastsatt strategi om å tilby best mulig favorittodds og høy tilbakebetalingsprosent. I tillegg så har vi 80 eksperter som jobber med Sport i selskapet, og det inkluderer oddssetting og risk management. Mange av konkurrentene kjøper inn tjenestene, hvilket vil si at de tilbyr samme produkt og odds, med liten mulighet til å gjøre ting selv. Coolbet er sport, og vi vil alltid ha eierskap i alt vi gjør.
  Det må jo gi mindre marginer på positive/negative uker og måneder enn de som bygger inn litt større profit i oddsene de tilbyr?
  – Det stemmer, noen perioder kan være svært tøffe. Første helgen i Premier League der omtrent alle favorittene vant, og de fleste med flere mål, var veldig dyr. I det lange løp jevner det seg ut, og i perioder der favorittene vinner ofte så vil vi også få høyere omsetning enn normalt.
  Gjør ting på sin egen måte
  Coolbet ønsker å legge vekt på kvalitet ovenfor kvantitet, og fokusere på det de gjør best, som er intern odds som kompilerer og tilby et overlegent produkt. Over 50 oddssettere er dermed ansatt.
  Er det noen nye sporter/ligaer på gang man ønsker å satse på? F.eks. norske valget nå i september?
  – Ved at vi bygger vår Sportsbook mot det amerikanske markedet, så vil det også føre til at Coolbet kommer til å få et enda bedre produkt på amerikanske sporter.  Vårt mål er å ha det beste oddsproduktet på valget og noe for enhver kommune. Vi vil være lokale på mange områder og håper at vi har odds på alle norske fotballag igjen i løpet av høsten også.
  I løpet av vår testperiode lanserte dere en betbuilder. Hva er tankene rundt denne og har den blitt tatt god imot av publikum?
  – Den har blitt veldig godt mottatt, og sett i ettertid burde vi ha lansert dette tidligere. Slike produkter kommer vi til å fokusere mye på i fremtiden.
  Til de av Tipsbladets lesere som fortsatt ikke har testet ut Coolbet. Har dere en spennende kampanje for å feire “hattricket” til dem?
  – Vi har allerede en fantastisk startbonus der en tohundrelapp blir til en tusenlapp, og dessuten skal vi ha timestilbud onsite og man kan vinne en reise på facebooksiden til vår dokumentarserie Den siste bookmaker. Der får man et unikt innblikk i hverdagen til Norges beste og mest transparente spilleselskap.
  Vi gratulerer årets velfortjente vinner!

  DELVINNERE 2021
  * Kategori: NettsideCOOLBET
  * Kategori: Utvalg idrettCOOLBET
  * Kategori: Utvalg spesialspillBET365
  * Kategori: TilbakebetalingsprosentCOOLBET
  * Kategori: FavorittoddsCOOLBET
  * Kategori: LivespillBET365
  * Kategori: Live streamsUNIBET
  * Kategori: SupportBETSSON, BETSAFE og NORDICBET
  * Kategori: BonuserUNIBET og LEOVEGAS
  Kategori: Ansvarlig spillNORSK TIPPING

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen