More

  2. plass: Unibet

  Unibet ble etablert i 1997 og er dermed én av veteranene i spillbransjen. Som en del av Kindred Group har man nå totalt elleve sider med over 1500 ansatte og kontorer i Malta, London, New York og Gibraltar. Hovedkontoret er på Malta, men lisensen er fra Gibraltar.
  Selskapet ble startet av Anders Ström i 1997 og lanserte nettside i 1999. Siden har man vokst til å bli ett av de største spillselskapene i verden. Klubber som New Jersey Devils, Philadelphia Eagles, Paris Saint-Germain, Aston Villa, Preston North End, Middlesbrough og Club Brugge har alle sponsoravtaler med Unibet, men i Norge er man nok mest kjent for samarbeidet med Magnus Carlsen.
  Velkjent nettløsning og utvalg
  Unibets nettside er testet også tidligere i denne testen da det er en løsning mange andre også benytter. Vi er fortsatt ikke glad i Unibets velkjente nettløsning, men den har i alle fall lagt inn et par elementer som gjør den hakket med brukervennlig.
  På forsiden er det direktelinker til de mest populære ligaene som gjør det langt lettere å finne frem. Dessverre er det langt mer tungvint hvis man leter etter noe annet med «bla igjennom fotball» som fører oss videre til valg av land og deretter liga.
  Unibets spillutvalg er det samme som LeoVegas, Mr Green, Casumo og Expekt som vi allerede har presentert tidligere i årets bookmakertest. Karakteren blir dermed, naturligvis, også den samme. Man slår imidlertid søsterselskapene sine på tilbakebetalingsprosentene og favorittoddsene.
  Enormt live stream-utvalg
  Unibet sin internasjonale kundeservice holder åpent hele døgnet rundt, men hvis du vil ha hjelp på norsk må du forholde deg til de norske åpningstidene. For hjelp via telefon er åpningstiden fra 12.00 til 20.00, mens live chat holder åpent fra 08.00 til 00.00. Der Unibet er absolutt best i markedet er på live streams.
  Når du spiller på odds hos Unibet har du også mulighet til å følge kampen på via live stream. Ved å klikke på det som heter Unibet TV kan du se hvilke kamper det er som vises live. Her har man et helt strålende utvalg av kamper som kan sees direkte og vi iler til med terningkast seks og delkategoripris.
  Bonus uten omsetningskrav
  Som ny kunde hos Unibet kan du hente deres velkomsttilbud for odds, hvor du kan sikre deg tre gratisspill verdt 200 kr hver som kommer helt uten omsetningskrav. For å få de tre gratisspillene trenger du bare å gjøre et innskudd på minst 200 kr. Det fører til at man også vinner denne delkategorien.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen