More

  6. plass: Bet365

  Bet365 er en av verdens aller største bookmakere, med aktivitet i et stort antall land og millioner av kunder over hele verden. Selskapet eies av Coatesfamilien, med Denise Coates som toppsjef. Familien Coates eier forøvrig også fotballklubben Stoke City. Det er odds og tipping de virkelig er store på, men for å være mer allsidige tilbyr de også både spilleautomater, live bordspill, bingo og poker. Bet365 er et bettingselskap som i år 2000 ble grunnlagt i en brakke i Stoke. I dag har selskapet utviklet seg til en mogul, og de har over 35 millioner registrerte spillere på verdensbasis.
  Setter egne odds
  Her snakker vi altså om én av de virkelige gigantene i spillmarkedet. BET365 var lenge kjent som BET3,65 på grunn av lave limits, men det er det slutt på. Du kan spille på nesten hva som helst, og alle både store og mindre sporter er representert. Du kan like fint spille pre-match som live. En annen ting som gjør odds hos Bet365 unikt, er at de er så store at de har de faktisk sin egen sportsbook og er sin egen bookmaker, og dermed har de egne odds. Det betyr at du kan finne odds som er ulik andre oddsoperatører.
  Tilbakebetalingsprosentene trekker ned
  Dessverre er ikke tilbakebetalingsprosentene og favorittoddsene gode nok og det er det eneste for forhindrer at man når opp på pallen i vår store bookmakertest i år.
  Bet365s nettside oppfattes først som svært rotete med mye tekst overalt på sidene. Ved valg av for eksempel fotball kommer alt opp i en stor bolk midt på skjermen med diverse spesialspill blandet inn, men både norsk språk og norske kroner er tilgjengelig som valg. Alt annet er bunnsolid hos dette spillselskapet og vi gir ut kategorititler både på utvalg av spesialspill og livespill.
  For å bruke tjenesten Live Streaming må du logge inn og ha midler på kontoen din, eller ha plassert et spill i løpet av de siste 24 timene. Alle kamper/eventer på hjemmesiden, har et play- eller videoikon, vises i Live Streaming.
  Solid bonus
  Bet365 tilbyr support 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Her kan man velge om man vil bruke telefon (ikke norsk nummer), livechat eller e-post.
  Solid bonus til nye spillere med der Bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1000 kr. Gevinster er eksklusive innsatsen for spillkreditter. Regler, tidsbegrensning og ekskluderinger gjelder. Du skal kun omsette oddsbonusen én gang, og det til en minimumsodds på 1,20 på spillene du velger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen