More

  1. plass: Coolbet

  Siden lanseringen i 2016 har Coolbet utvidet og tilbyr nå tjenester på nett i Nord-Europa, Latin-Amerika og Canada. I våre bookmakertester debuterte selskapet med 3. plass allerede året man ble dannet før man siden har tatt to 1. plasser. Nytt gull blir det denne sommeren, det tredje strake.
  Markedets beste nettløsning
  Coolbet, startet av nordmannen Jan Svendsen, ble nylig kjøpt opp av amerikanske GAN for 149 millioner euro, tilsvarende 1,6 milliarder kroner. GAN ønsker å tilby Coolbets løsninger også i USA, med lansering i andre halvdel av 2021. Coolbet er registrert på Malta, men har hovedkontor i Estland, og har 175 fulltidsansatte.
  Selskapet tilbyr oddsspill, samt poker og kasino på nett. I årets bookmakertest får Coolbet hele fire deltitler i tillegg til å være totalvinner. Nettsiden er fortsatt den klart beste på markedet som en meget innbydende løsning der det er lett å finne frem. De er også kjappe på å loade og relativt minimalistiske med liten egenreklame. Merk også at registreringen nå er gjort enda enklere da man kan registrere seg via Facebook eller Google.
  Skyhøye tilbakebetalingsprosenter
  Strålende spillutvalg hos Coolbet som byr på alt av lavere divisjoner i Norge. Ikke like mange spesialspill som noen av konkurrentene på de største ligaene, men det meste er på plass. Dessverre er det stor mangel på asiatiske handikap. Det ble også bemerket i testperioden at man ofte var noe sent ute med odds.
  Det er imidlertid på tilbakebetalingsprosentene og på favorittoddsene at Coolbet har markert seg som markedets desidert best. Coolbet kjører hardt på sin kampanje «Sjekk oddsen» på nettet og det skjønner vi godt når man ser på tilbakebetalingsprosentene som tilbys. I vår test var man best på oddsene i Premier League, Danmark, EM og i alle divisjoner i Norge!
  Ingen live streams
  Coolbets support er åpen fra 08.00 til 01.00 mandag til søndag. Det oppfordres til å velge livechat på siden der gjennomsnittlig svartid er oppgir til 15 sekunder. I tillegg er e-post (svartid gjennomsnittlig to timer innenfor åpningstidene) og telefonsupport på plass. Sistnevnte har åpningstid mandag til torsdag 08.00 til 23.00 og fredag til søndag 08.00 til 21.00.
  Live streaming er dessverre ikke tilgjengelig og det blir dermed bunnkarakter i den kategorien. Når det gjelder bonuser kan du velge mellom to forskjellige når du registrerer deg.
  Den ene av bonusene er hvor du får 100 prosent bonus opp til 2000 kroner. Her er det et omsetningskrav på seks ganger med odds på minst 1,50. De samme vilkårene gjelder for den andre bonusen, hvor du får 1000 kroner å spille for om du gjør et innskudd på 200 kroner. Omsetningskravet er litt høyere, på ganger 10, på denne varianten.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen