More

  Chelsea presenterer Maresca

  44-årige Enzo Maresca antas i dag å bli bekreftet som ny Chelsea-manager. Italieneren, som skal etterfølge Mauricio Pochettino på Stamford Bridge, har inngått en femårskontrakt og ankommer fra Leicester etter å ha ledet The Foxes til opprykk fra The Championship.

  Chelseas førstevalg

  Chelsea
  Step Up: Enzo Maresca Kommer Ikke Til Dekket Bord I Chelsea

  Atskillige navn er nevnt som mulige etterfølgere for Pochettino. Ipswich-helten Kieran McKenna, Brentford-boss Thomas Frank og avgående Brighton-manager Roberto de erbi har alle blitt koblet til jobben i hovedstadsklubben, men Maresca sies å hele tiden har vært klubbens førstevalg. Opp mot £10 millioner måtte betales Leicester i kompensasjon, og italieneren tar også med seg et stort støtteapparat fra nyopprykkede Foxes.

  Les også: Sesongens lag i Premier League

  Siste brikke

  Chelsea
  Ingen God Match: Mauricio Pochettinos Opphold På Stamford Bridge Ble Ingen Suksess

  Chelsea spurtet til 6. plass og plass i Europa League, men sesongen sett under ett var ingen suksess for Pochettino og nybygget på Stamford Bridge. Femårskontrakten som gis Maresca reflekterer tro på at han er den siste manglende biten i puslespillet som forsøkes settes sammen i prosjektet. Ny manager er snart i boks, men det skal også hentes nye spillere i løpet av sommeren. Spillerstallen har fortsatt hull som må tettes.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen