More

  Burnleys første poeng

  Burnleys første poeng

  Premier League-runden ble avrundet mandag kveld da Nottingham Forest og Burnley delte poengene på City Ground. Det var en forestilling som ble langt mer dramatisk enn mange hadde sett for seg på forhånd.

  Nottingham Forest – Burnley 1-1

  Burnley har hatt et tøft møte med Premier League, men slo til med 1-0-ledelse rett før pause mandag. Koleosho viste da fantastisk hurtighet på kanten, tok seg enkelt forbi Worrall og la inn. Foster klarte ikke å avslutte skikkelig, men ballen gikk videre til Amdouni som ikke gjort noen feil. Den stillingen sto seg til timen var passert. Da presenterte Hudson-Odoi seg for hjemmefansen med en fantastisk scoring, meget deilig for en spiller som aldri fikk skikkelig sjansen i Chelsea.

  Burnleys Første Poeng
  Burnleys Første Poeng 3

  Sander Berge kom på banen for Burnley og hadde et nydelig raid før han la inn til Foster som satt inn det alle trodde var ny borteledelse. VAR så imidlertid at ballen hadde truffet bicepsen til nordmannen og valgte å annullere. Det til store protester fra både Jamie Carragher og Thomas Frank i Sky-studioet. Burnley-spissen ble således fratatt en scoring og fire minutter på overtid fikk han på nytt VAR mot seg. En albue som traff Yates ble funnet og rødt kort og tre kampers karantene venter som belønning. Burnleys første poeng denne sesongen kan føres inn i tabellen, men man følte nok man burde fått med seg alle tre.

  Burnleys Første Poeng
  Burnleys Første Poeng 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen