More

  Atalanta vs Monza: Slutt etter syv år?

  Atalanta vs Monza: Atalanta har vært synonymt med trener Gian Piero Gasperini i lang tid, men for første gang på syv år virker nå samarbeidet å gå mot slutten. 65-åringen har vært en stor hit i Bergamo-klubben og ledet dem både til Champions League for første gang samt til den italienske cupfinalen i 2019. Etter 2-3-tapet for Inter forrige helg er det imidlertid klart at det ikke blir Champions League-spill neste sesong.

  Ulike målsettinger

  Etter kampen var en ærlig Gasperini helt åpen med pressen:

  – Jeg respekterer hva klubben mener og jeg har mine egne meninger. Jeg vet ikke om vi kan finne en enighet. Vi kan fortsett selv avgjøre om det blir Europa League-spill og det vil være en strålende prestasjon i mine øyne. Vi har allerede kvalifisert oss for europacupen for sjette gang på syv år. Det er virkelig noe spesielt. Poengmessig er vi fornøyd med sesongen, men spillmessig har vi ikke levert den fotballen vi ønsker ofte nok denne sesongen.

  Om fremtiden uttaler treneren:

  – Noen mener Atalanta er et topplag som må kvalifisere seg for Champions League. Hvis det er målsettingen blir det veldig vanskelig for treneren. Klubben vet godt hva jeg mener. Vi har hatt mange skader denne sesongen og har samtidig fått en yngre tropp enn før etter salgene. Kanskje dette blir tidspunkter for å takke farvel. Vi skal evaluere sammen, men når man føler at man har forskjellige mål begynner man å tenke sitt.

  Sikter mot øvre halvdel

  Motstander Monza har hatt en kanonsesong og direktør Adriano Galliani feirer fremgangene. Nå er man kun én kamp unna å ende på øvre tabellhalvdel som nyopprykket. Forrige helg hadde Christian Gytkjær sjansen til å sikre tre poeng hjemme mot Lecce, men misbrukte straffesparket. Elleve minutter på overtid ble dansken enda større syndepunkt da han handset i eget felt på en corner imot og måtte se motstanderen avgjøre på det påfølgende straffesparket. Planleggingen for neste sesong er nå i gang og Monza skal i følge Calciomercato.com kjempe med blant annet nettopp Atalanta om signaturen til Inter-spiller Roberto Gagliardini. 29-åringens kontrakt utløpet om én måned og er svært frustrert over lite spilletid denne våren i Inter. Samtidig linkes målvakt Michele Di Gregorio til Premier League og Nottingham Forest. Han startet som reservekeeper i Monza, men har nå etablert seg som klart førstevalg mellom stengene og har vartet opp med å holde nullen hele ti ganger denne sesongen. I tillegg har han stått for en rekke strålende redninger som har fått flere konkurrenter til å melde sin interesse.

  Atalanta vs Monza

  Atalanta vs Monza: Atalanta med 2-3-tap borte mot Inter forrige helg og det blir dermed ikke Champions League-spill neste sesong. Nå gjelder det å sikre Europa League-plassen, men trener Gian Piero Gasperini avslører samtidig at han er usikker vedrørende fremtiden etter syv år i klubben. 2-0-seier i det omvendte møtet 5. september som var første gang disse lagene møttes siden 1999/00-sesongen. Monza har imponert stort etter opprykket og ender rundt midten av tabellen. Fem av de seks siste seriekampene har nå endt med under 2,5 mål. Sen straffemiss hjemme mot Lecce forrige helg og det ble i stedet motstanderen som avgjorde på straffespark elleve minutter på overtid.

  Atalanta Vs Monza
  Atalanta Vs Monza: Slutt Etter Syv År? 2

  Tipset

  Atalanta vs Monza: Vi forsøker B-en til hele 5,60 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen