More

  Inter vs Atalanta: 1. tittel i boks

  Inter vs Atalanta: Det har vært en tidvis turbulent sesong for Inter, men formen ankom i rett tid til å sikre det som kan bli en meget spennende avslutning.

  Onsdag var det duket for den italienske cupfinalen. Inter kom der under allerede etter tre minutter. Det var midt under en protest av fansen som er misfornøyd med tildelingen av billettene til Champions League-finalen mot Manchester City. Da slo imidlertid Lautaro Martinez til med to scoringer og sikret cuptrofeet. Totalt sett var 2-1-seieren av det heldige slaget, men det er det ingen som bryr seg om nå. President Steven Zhang mener cupseieren er en perfekt forberedelse til Champions League-finalen 10. juni:

  – I finaler er det hjertet og hodet som teller. Vi har nå en vinnende mentalitet i klubben. Jeg kan ikke få uttrykt hvor stolt jeg er av spillerne og trenerteamet.

  Poengdeling er nok

  Før finalen skal det imidlertid sikres ny Champions League-deltakelse og den oppgaven har nå blitt langt enklere med tanke på Juventus’ trekk på ti poeng. Inter inntok med det 3. plassen på tabellen og det skiller fem poeng ned til 5. plassen og lørdagens motstander. Poengdeling i denne kampen er dermed nok til å sikre topp fire-plassen. Alessandro Bastoni er klar på oppgaven som venter:

  – Det er deilig å vinne et trofé etter all kritikken vi har fått. Nå venter Atalanta, en meget viktig kamp med tanke på å komme til Champions League. Etter det vil vi tenke på Champions League-finalen. Problemet vårt denne sesongen har ikke vært i møtene med storlagene. Det er mot de mindre lagene vi har sviktet. Det er et mentalt problem som vi må fikse til neste sesong for å kunne kjempe om serietittelen.

  Retur til Atalanta?

  En som har litt mindre å feire er Roberto Gagliardini som er frustrert over lite spilletid under Simone Inzaghis ledelse. Nå utløper kontrakten neste måned og 29-åringen kommer til å forlate Inter etter å ha vært i klubben siden januar 2017. Nottingham Forest var en mulig destinasjon allerede i januarvinduet. Siden har både Lazio og Monza meldt sin interesse, men det er trolig en retur til Atalanta som frister midtbanespilleren aller mest. Gagliardini hadde ungdomstiden sin i Bergamo og vil nå møte klubben for å se om man kan bli enige om en kontrakt. Atalanta har også fått en ekstra sjanse til å nå Champions League med Juventus’ poengtrekk. For å ta igjen Inter må denne kampen vinnes, men med tre poeng opp til Milan lever håpet om å kunne kapre 4. plassen. Sistnevnte har da også tøff bortekamp mot Juventus søndag kveld. Målvakt Marco Sportiello signerte forrige uke kontrakt med nettopp Milan. Han har vært reservekeeper for Atalanta denne sesongen, men fikk tillit fra start i 3-1-seieren hjemme mot Hellas Verona forrige helg. I Milan vil 31-åringen igjen bli reserve, der til Mike Maignan.

  Inter vs Atalanta

  Inter med heldig 2-1-seier i onsdagens cupfinale mot Fiorentina. Lautaro Martinez ble den store helten med to scoringer etter at man hadde kommet under. Champions League-finale mot Manchester City venter 10. juni, men i mellomtiden skal ny Champions League-plass sikres. Med fem poeng ned til lørdagens motstander holder det med ett poeng i denne kampen. Over 2,5 mål i fem av de seks siste seriekampene. 1-0-seier hjemme og 3-2-triumf borte mot helgens motstander tidligere denne sesongen. For Atalanta er det kun seier som gjelder for å fortsatt ha et lite håp om topp fire. Etter to strake tap ble tidlig baklengsmål snudd til 3-1-seier mot Hellas Verona sist.

  Inter Vs Atalanta
  Inter Vs Atalanta: 1. Tittel I Boks 2

  Tipset

  Inter vs Atalanta

  Vi spiller H-en til 1,82 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen