More

  Brentford-Arsenal 0-1: The Gunners til topps

  Innbytter Kai Havertz ble matchvinner for Arsenal, som etter 1-0-seieren på besøk hos Brentford steg til topps på Premier League-tabellen.

  Mikel Artetas 200. kamp som Arsenal-manager var ikke utelukkende en fest for øyet, men Gunners-fansen byr seg neppe etter at det uansett endte med seier. Det hadde imidlertid fort gått galt for gejstene, allerede etter får minutters spill på Gtech Community Stadium. Aaron Ramsdale fikk muligheten mellom Gunners-stengene, da David Raya ikke kunne spille mot klubben han er utlånt fra.

  Den engelske landslagskeeperen har aldri vært av de tryggeste med ballen i bena, og uten kamptrening skulle han snart vise seg enda mer ubrukelig. Etter tolv spilte minutter ga sisteskansen regelrett bort ballen til Bryan Mbeumo, og bare tilfeldigheter gjorde at det ikke endte med 1-0-scoring til hjemmelaget.

  Les også: Luton skrev historie

  Arsenal til topps

  I stedet for blemme og hjem i skam, endte Ramsdale opp med å holde nullen. Og da Kai Havertz, på pasning fra Bukayo Saka, stanget ballen i mål med bare minuttet igjen av ordinær tid, var dagen komplett.

  Havertz, Arsenal
  Matchvinner: Kai Havertz Avgjorde For Arsenal Etter Å Ha Kommet På Som Innbytter

  Poengdelingen mellom City og Liverpool betyr at Arsenal troner i tet på Premier League-tabellen. Lørdagens kamp vil ikke huskes av andre enn den mest hardbarkede delen av Arsenal-fansen, men tre poeng er uansett alt som betyr noe for Ramsdale & Co.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen