More

  Luton skrev historie

  Det var en scoringsfattig førsteomgang i Premier League 16-kamper, men det løsnet til gagns etter pausehvilen. Og aller størst stemning var det i Luton.

  West Ham virket å bli bare andre lag med tap for Burnley denne sesongen, men Divin Mubama og Tomas Soucek snudde til 2-1-seier etter to sene scoringer.  Bournemouth holdt lekestue med skaderammede Sheffield United på Bramall Lane, mens det endte med fem scoringer i oppgjøret mellom Nottingham Forest og Brighton på City Ground. Brighton noterte tre strake 1-1-kamper, før de i dag snudde 0-1 til seier 3-2 – til tross for rødt kort til stopperkjempen Lewis Dunk.

  Luton vant hjemme– for første gang

  Teden Mengi, Luton
  Luton Skrev Historie 3

  Luton Town hadde Liverpool på kroken i sin forrige hjemmekamp, men en aller første Premier League-seier på Kenilworth Road røk på overtid. I dag skulle man endelig lykkes. Teden Mengi gjorde 1-0 med 20 minutter igjen på klokka, men Hatters-fansen fikk se Michael Olise utlikne med et kremmerhus før de hadde jublet ferdig. Kort tid før slutt dunket uansett Jacob Brown en pasning fra Chiedozie Ogbene i buret, til etterlengtet seier for Town.

  4 ny baklengs for Chelsea

  Joelinton, Newcastle
  Luton Skrev Historie 4

  Chelsea virket på vei mot sitt beste, da de i siste kamp før landslagspausen holdt Manchester City til 4-4 på Stamford Bridge. Frem til pause holdt man i dag også følge med Newcastle på St. James’ Park, men da det først raknet – så smalt det skikkelig. Jamaal Lascelles dunket inn 2-1-målet på pasning fra Anthony Gordon, før Joelinton – etter fryktelig forsvarstabbe av superveteran Thiago Silva gjorde 3-1. Deretter forsvant Reece James ut med rødt kort, og Newcastle kunne spasere hjem ny hjemmeseier. Gordon avsluttet ballet med en lekker 4-1-scoring.

  Tidligere i dag tok Liverpool poeng fra Manchester City, til tross for stort spillemessig overtak for de himmelblå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen