More

  City – Liverpool 1-1: Liverpool-poeng ut av intet

  Det var spill mot ett mål i store deler av dagens storkamp i den blå delen av Manchester City. Hjemmelaget tok kontroll over begivenhetene fra første spark på ballen, og gjestene fra Liverpool hadde mer enn nok med å holde Haaland & co på armlengdes avstand. Liverpools keeper og forsvar bidro snart med hjelp til City-angriperne, og etter noen nestenulykker bidro et håpløst utspill fra Allison Becker til at Premier Leagues toppscorer sto alene på femmeteren. Haalands lompe ble nær reddet av Allison, men ballen trillet over linja til 1-0.

  City – Liverpool 1-1: Liverpool-Poeng Ut Av Intet Haaland Liverpool
  City – Liverpool 1-1: Liverpool-Poeng Ut Av Intet 4

  Liverpool ble gitt noen antydninger til kontringer, men Klopps menn var slurvete i avgjørende øyeblikk, og lagene gikk til pause med fortjent 1-0-ledelse til hjemmelaget.

  Vellykkede bytter

  Ti minutter av andreomgangen var spilt før Klopp gjorde etterlengtede bytter. Curtis Jones og Diogo Jota forsvant ut til fordel for Luis Diaz og Ryan Gravenberch. Liverpool fikk da noen minutter delta i kampen, men uten at veldig store målsjanser ble skapt.

  City – Liverpool 1-1: Liverpool-Poeng Ut Av Intet Foden Liverpool
  City – Liverpool 1-1: Liverpool-Poeng Ut Av Intet 5

  Drøyt 20 minutter før slutt satte City ballen i mål igjen, men denne gang ble scoringen annullert for angrep på keeper fra Akanji. Sågar et litt billig frispark. Det var uansett City for alle penga, og da Salah og Nunez tvang frem en corner etter skudd fra sistnevnte i Edersons korthjørne, så endte det bare med nok en svak corner fra Trent Alexander-Arnold. Liverpool virket ikke i nærheten av verken scoring eller poeng.

  Scoring og poeng – ut av intet

  Trent, Liverpool
  Sesongens Første: Trent Alexander-Arnold Scoret Et Særs Viktig Mål

  Cody Gakpo fikk det siste drøye kvarteret, og denne gang var det en blek Dominik Szoboszlai som takket for seg. Byttet gjorde liten forskjell. Liverpool virket aldri å tro på seier, og den manglende selvtilliten var i overkant tydelig. Kampen var imidlertid ikke over, og ut av intet kom scoringen gjestende fans nær hadde sluttet å tro på. Mo Salah la igjen til en Trent Alexander-Arnold på full fart inn i feltet, og høyrebacken dundret ballen utagbart ned i høyre keeperhjørne, utagbart for Ederson.

  Fortsatt spenning

  Klopp tok seg knapt tid til å juble for scoring, før han gjorde to nye bytter. Endo og Elliott ble satt på for å trygge poeng, mens Mac Allister og Nunez gjorde plass. Det lyste imidlertid snart åtte tilleggsminutter fra assistentdommers tavle, og det var langt frem til slutt. City kjørte for seiersmål, og minuttet før full tid var Haaland noen centimeter fra å stusse inn 2-1. Liverpool holdt imidlertid ut, og dermed lever spenningen i toppen av Premier League-tabellen.

  Glimrende resultat for Liverpool, men at verdens beste keeper haltet av banen er svært dårlig nytt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen