More

  8. plass: Betfair

  Betfair er for første gang med i vår test av spillselskapene, men det betyr på ingen måte at dette er noen nykommer i markedet. Som én av de største britiske bookmakerne ble man dannet tilbake i juni 2000. Allerede i 2002/03-sesongen ble man det første spillselskapet som sponset en engelsk fotballklubb, Fulham. Selskapet var notert på London-børsen som Betfair Group plc inntil man i 2016 slo seg sammen med Paddy Power under navnet Flutter Entertainment.
  Kun spillbørsen holder mål
  Grunnen til at vi tidligere ikke har testet Betfair er at man i utgangspunktet er kjent som verdens største spillbørs. Den fungerer på samme måte som en bookmaker, men med én viktig forskjell: du spiller ikke mot “huset”, men du spiller mot “andre mennesker”. Da får man ofte svært konkurransedyktige odds. I vår test holder vi oss imidlertid til selskapets tradisjonelle bookmakerside og der holder dessverre ikke oddsene mål i det hele tatt. 87-88 prosent på football league, 88,5 prosent på norsk 2. divisjon, 89-90 prosent på dansk og skotsk fotball samt 92-93 på Eliteserien og Premier League er så langt unna det markedet ellers byr på at det blir bunnscore både på tilbakebetalingsprosentene og på favorittoddsene. Men, vi minner da igjen om at dette unngår man hvis man holder seg til spillbørsdelen av siden.
  Nå på norsk
  Det er flere klare fordeler med å bruke spillbørsdelen. Vår erfaring er at vinnende spillende limiteres hurtig på den vanlige bookmakerdelen, noe man slipper helt unna på spillbørsen da Betfair ikke bryr seg om man er dyktig eller ikke der. Tydelig fokus på fotball med solid utvalg, enkel og god nettside samt mange livespill og live streams trekker godt opp i vår test. Betfair har tidligere ikke vært det spillselskapet som har henvendt seg mest til norske kunder. Dette har imidlertid endret seg nå, og Betfair tilbyr både nettsider på norsk og innskudd og spill med norske kroner.
  Spillsikkerheten er også på topp med lisenser fra Storbritannias spillemyndighet, Gambling Commission, og Malta Gaming Authority. Når det gjelder bonuser, kampanjer og tilbud er det lite som imponerer, men slik er det jo ofte med selskap som har fokus på at oddsene på spillbørsen er det som skal tiltrekke nye kunder. Oppsummert er Betfair et selskap man bør ha med i porteføljen sin, men bruk for all del spillbørsen og ikke de elendige vanlige oddsene deres!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen