More

  29. juli: Sverige mot Italia

  Sverige

  Sverige venter fortsatt på sitt første VM-gull. Nærmest kom man i 2003 da det ble tap i finalen mot Tyskland. I tillegg til det sølvet har svenskene også sikret seg VM-bronse ved tre anledninger. Man har dermed fått stempelet som et «nesten-lag» i internasjonal kvinnefotball. Nå er optimismen på plass anført av en meget spennende spissduo i Fridolina Rolfö og Stina Blackstenius. Førstnevnte er vår utvalgte profil i denne gruppen.

  I åpningskampen mot Sverige overraskende under i starten av 2. omgangen mot Sør-Afrika, men snudde til 2-1-seier. Det var imidlertid ingen overbevisende forestilling og motstanden i morgen tidlig er av det klart tøffere slaget.

  Sverige Mot Italia
  29. Juli: Sverige Mot Italia 2

  Italia

  Italia gikk til kvartfinalen i VM i 2019, men sviktet fullstendig i EM i fjor. Der ble det kun ett poeng på tre kamper og 1-5-tap for Frankrike. Troppen består nesten utelukkende av spillere fra den hjemlige serien. Eneste unntaket er den 16 år gamle debutanten Giulia Dragoni som er en del av Barcelona-systemet. Noe overraskende blir imidlertid VM uten tidligere kaptein Sara Gama som ikke fikk plass i Milena Bertolinis tropp.

  1-0-seier i åpningskampen mot Argentina der Cristiana Girelli satt inn vinnermålet tre minutter før slutt.

  Sverige mot Italia

  Begge disse lagene med ettmålsseier i åpningskampen og de er storfavoritter til å ta seg videre til sluttspillet nå. Ett poeng i morgen passer egentlig begge nasjonene veldig bra og vi tror på en jevn forestilling. Vårt valg blir under 2,5 mål til 1,55 i odds hos Norsk Tipping slik at vi tåler en eventuell sen avgjørelse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen