More

  VM: Seier i siste minutt

  Sverige var stor forhåndsfavoritt, men tross stort overtak i ballinnehav (70-30) slet de svenske jentene med å skape de helt store mulighetene mot Sør-Afrika. Det var målløst til pause, men da Sør-Afrika allerede i tredje spilleminutt etter hvilen gjorde 1-0, ble det antydning til stress i det svenske laget.

  Vm: Johanna Rytting Kaneryd Og Sverige Slet Lenge Med Å Finne Veien Til Mål
  Vm: Johanna Rytting Kaneryd Og Sverige Slet Lenge Med Å Finne Veien Til Mål

  Storstjernen Kosovare Asllani fikk det ikke til å stemme, mens heller ikke spissen Stina Blackstenius var i nærheten av utlikning. Etter en drøy time skulle det imidlertid lykkes, og utlikningen kom etter et håpløst klareringsforsøk av Lebogang Ramalepe. Selv etter fire repriser var det vanskelig å se om det var Sør-Afrikas høyreback eller Fridolina Rolfö som var sist på ballen, men scoring ble det uansett.

  LES OGSÅ: “Nye” Liverpool

  Svenskene dominerte etter utlikningen, og det var helt fortjent da Amanda Ilestedt på Sveriges tolvte hjørnespark endelig traff rent, og headet inn 2-1-scoringen som gjør at Sverige slapp med skrekken.

  -Tre poeng er tre poeng, uavhengig av hvordan de kommer. Vi fikk et nytt bevis for at det ikke finnes enkle kamper, men desto deiligere når man scorer seiersmålet helt på tampen, sier Kosovare Asllani til Aftonbladet.

  Vm: Kosovare Asllani
  Jubel Til Slutt:  Kosovare Asllani 

  Argentina og Italia er de to øvrige lagene i gruppe G, og disse møtes til kamp om poeng mandag kl. 08.00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen