More

  23. plass: Expekt

  Også 23. plassen i årets bookmakertest går til en gammel traver. Expekt ble opprettet i Sverige i 1999 og var tidlig en stor aktør på det norske markedet. Mars 2009 ble selskapet solgt til Betclic for 125 millioner euro. Siden har man gjennomgått mange endringer, men aldri fått tilbake tronen som én av de dominerende spillselskapene i Skandinavia. I oktober 2019 stengte man selskapet i Storbritannia og ett drøyt år senere var det også slutt i Norge. Da forsvant også kontaktinfo og support på norsk.
  15. mars i år kom rapporten om at LeoVegas hadde kjøpt Expekt for fem millioner euro. Deres målsetting er å bringe en gammel storhet tilbake fra de døde, men det er i første rekke i Sverige man skal relansere. Ny hjemmeside er allerede på plass, den samme løsningen som LeoVegas benytter på sin egen side. Fortsatt er det ikke åpent for norske kunder, men skulle man komme opp igjen også i Norge vil Expekt være med også i neste test.
  I mellomtiden er dette siste gang vi presenterer den gamle storheten og det ender med en litt vemodig nest siste plass i årets oversikt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen