More

  21. plass: 888 Sport

  888 Sport debuterte i vår bookmakertest i 2019 og endte da midt på tabellen. Da brukte man Unibets løsning for nettside, odds og utvalg som en rekke andre spillselskap også benytter seg av. Vi er lite glad i disse kopiløsningene og er glad for at selskapet som ble opprettet i 2008 nå har gjort noen små grep for å gå sine egne veier.
  Problemet er at det er liten grunn for en norsk tipper å velge 888 Sport. Det er ganske tydelig at man egentlig er mest glad i casinodelen sin og oddstippingen har ikke norsk hjemmeside. Man er i det hele tatt svært lite tilrettelagt for en norsk spiller. Plusspoengene kommer for et godt utvalg av live streams, men det hjelper lite når man finner svært lite å tippe på.
  Det er bunnscore for tilbakebetalingsprosentene der for eksempel oddsene på OBOS-ligaen ligger på 90,19. Det er svakest av alle 24 selskapene vi har testet i år! Heller ikke på de store ligaene utmerker man seg og det er ingen livechat tilgjengelig heller. Dermed må man benytte seg av et kontaktskjema hvis man får problemer og det er altfor tynt sammenlignet med det konkurrentene tilbyr.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen