More

  16. plass: Betclic

  BetClic er en del av BetClic Enterprise Group, som er et stort selskap som eier flere store spillbedrifter over hele verden. I Norge var man lenge mest kjent som selskapet som eide Expekt og de ønsket da at nordmenn brukte den undersiden. Nå er Expekt solgt og man står igjen på egne ben.
  Betclic ble startet tilbake i 2005 og er dermed én av veteranene i bransjen. Olympique de Marseille, Olympique Lyon og Juventus er blant klubbene man har vært sponsor for. Spillisensen kommer fra Malta. Det er dessverre ikke mye norsk fokus på siden og vi må dermed holde oss til engelsk språk under testingen. I vår test var det meste helt gjennomsnittlig med dette spillselskapet, noe man også ser på terningkastene. Tilbakebetalingsprosentene er rett over middels, favorittoddsene helt gjennomsnittlige.
  Support tilbys via livechat og e-post. Livespillmulighetene er midt på treet mens nettsiden er relativt svak på brukervennlighet. Når det heller ikke tilbys live streaming som er én av våre nyeste testkategorier ser vi ingen grunn til å benytte seg av BetClic før de kjører en helt annen tilnærming til det norske spillmarkedet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen