More

  Wrexham med første sommerkjøp

  Vi har ventet lenge, men nå er først sommerkjøp i boks for Wrexham.

  Det har latt vente på seg, men en av favorittene før årets sesong i League Two har endelig forsterket seg. Selv om de rykket opp etter en ellevill sesong i National League har de alltid hatt noe frynsete forsvar under Phil Parkinson. Derfor er det en strålende nyhet at stopperen Will Boyle ankommer fra Huddersfield Town. 27-åringen kom til Yorkshire-klubben etter imponerende spill med Cheltenham da de rykket opp fra League Two i 2020/21-sesongen, men fikk bare 18 kamper for Terriers.

  Les også: Siste samlepost fra EFL-sommeren

  Flere vil ankomme Wrexham

  Det er ventet at Hollywood-eierne Ryan Reynolds og Rob McElhenney vil forsterke kraftig før sesongen som venter, noe som vil gjøre de til større favoritter enn de allerede er.

  Til nå i sommer har de vært langflate etter Jonny Williams – som gikk til Gillingham – og Alfie May som endte opp i Charlton. I tillegg var Nick Powell på treningsfeltet til den walisiske klubben, før han endte opp med å signere for rivalen Stockport County. Han kom i den forbindelse med et intervju der han fortalte om den lite vellykkede turen til Manchester United.

  Enn så lenge har ryktebørsen rundt Wrexham ikke vært særlig treffsikker. Vi tar derfor rykte om Bristol Citys Kal Naismith med en enorm klype salt.

  Husk at vår store EFL-spesial kommer 4.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Championship, League One og League Two. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen