More

  Wolves og United finsikter 31-åring

  Atskillige sommerkjøp er de siste dagene presentert av nye arbeidsgivere, senest i går da pundmillionene virkelig fikk ben å gå på.
  Nye avtaler blir garantert signert de nærmeste dagene, og dette er noe av hva som forventes å kunne skje:
  Wissam Ben Yedder bidro forrige sesong med totalt 31 scoringer på 52 kamper for Monaco, og i Ligue1 var det bare Kylian Mbappe som scoret flere. Nå meldes det om interesse fra Premier League for 31-åringen, der både Wolves og Manchester United sies klare til å handle.
  Barcelona-angriper Memphis Depay ryktes å være til salgs, og Tottenham meldes interessert. Nederlenderen var en flopp etter å ha blitt hentet til Manchester United for store penger i 2015, men har siden satt skapet på plass i Lyon og Barcelona.

  Jesse Lingard er ønsket av både Everton og West Ham, men angriperen sies å være mest lysten på retur til The Hammers – hvor han på lån i 2021 leverte ni scoringer og fem assist på bare 16 kamper. Samme to klubber kjemper om signaturen til Armando Broja, men det tidligere Southampton-lånet skal uansett finsiktes av Chelsea-manager Thomas Tuchel før han slippes på nytt lån.
  Leeds United mister to av sine absolutt viktigste spillere, når Kalvin Phillips er presentert som Manchester City-spiller, mens Raphinha ønsker seg til Barcelona. Nå jaktes erstattere, og førstemann inn virker å bli amerikanske Tyler Adams. Den colombianske Feyenoord-vingen Luis Sinisterra og den belgiske spissen Charles de Ketelaere står også på blokka.
  Det ligger an til budkrig for å sikre seg Morgan Gibbs-White, og Wolves står klare til å ta imot tilbud fra Palace, Southampton og Nottingham Forest.
  Barnsley-angriper Carlton Morris jaktes av flere Championship-klubber, og Luton meldes å stå fremst i køen for spissen som bærer prislapp på to millioner pund.
  Hull er på spissjakt, og Vitória de Guimarães’ colombianske 25-åring Oscar Estupiñán troner øverst på ønskelista. Lokal presse melder at partene nærmer seg enighet, og at en avtale kan bli presentert i løpet av uka.

  Tidligere Arsenal-forsvarer Zak Swanson ble mandag presentert som ny Portsmouth-spiller, men Pompey-manager Danny Cowley er samtidig på desperat jakt etter angripere. Cambridge-spiss Sam Smith og Alfie Rutherford – som forrige sesong leverte 30 fulltreffere i National League – blir begge koblet med League One-klubben.

  Tottenham er godt i gang med sommerhandelen, og mye tyder på at Middlesbrough-back Djed Spence kan bli nestemann inn. Den anvendelige kantspilleren sies å ville koste om lag 20 millioner pund.
  Den brasilianske spissen Gabriel Barbosa har lenge blitt koblet med Newcastle, mens også Manchester United har blitt linket til angriperen som står bokført med ubeskjedne 88 scoringer på 128 ligakamper for Flamengo. Ryktene sier at Newcastle nå står klare til å handle.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen