More

  West Ham leder an

  Den engelske sesongen ble fullført da siste play off-finale ble spilt på Wembley mandag, og da er det overgangsvinduet som de neste månedene som skal stjele oppmerksomheten.

  Ryktene er som alltid mange, og altfor ofte helt uten rot i virkeligheten. Noen gjetninger er imidlertid bedre kvalifisert enn andre. Her er noen av de ferskeste:

  *Roy Hodgson gjorde braksuksess i sitt comeback på Palace-benken, og fortsatt finnes det muligheter for at 75-åringen gyver løs på ny sesong. Mer sannsynlig er det imidlertid at Egales-ledelsen henter nytt blod, og Graham Potter nevnes stadig oftere som en aktuell kandidat. Også franske Nice sies å være interessert i den tidligere Brighton- og Chelsea-bossen.

  West Ham Leder An Harry Kane 1
  West Ham Leder An 6

  *Harry Kanes fremtid spekuleres i, som det så ofte gjøres på denne tiden av året. Manchester United sies å stå helt fremst i køen av interessenter, men Spurs-ledelsen vil for alt unngå at målgarantisten havner hos en konkurrent. Bayern München skal også være interessert, men landslagskapteinen har også en scoringsrekord i Premier League han er svært lysten på å ta.

  Declan Rice
  West Ham Leder An 7

  *Declan Rice virker tapt for West Ham, og flust med storklubber er interessert i å betale den gode midtbanespillerens lønn. Arsenal er heteste tips, men Bayern og atskillige andre beilere skal ha meldt sin interesse.

  *Harvey Barnes blir neppe med Leicester ned i The Championship, og den gode venstrekanten står på blokka i flere Premier League-klubber. Newcastle sies å være av de aller meste interesserte. Newcastle har visstnok også kikkerten rettet mot Barcelona-ving Raphinha.

  *West Ham må da samtidig hente nytt til sin midtbane, og Hammers-ledelsen sies å være interessert i å hente James Ward-Prowse fra Championship-klubben Southampton. Tottenham og Newcastle er av andre klubber som meldes interessert i dødballspesialisten.

  *Liverpool vil ganske sikkert bli av de meste aktive i sommervinduet, når det både skal spillere inn og ut. Milner, Firmino, Ox og Keita har allerede vinket farvel, mens Alexis Mac Allister er av dem som ryktes inn. Samtidig skal det ha tikket inn bud på Fabio Carvalho. Den tidligere Fulham-spilleren har ikke fått tillit på Anfield, men Liverpool sies å først og fremst være hypp på utlån.

  West Ham Leder An S14 Martin Odegaard
  West Ham Leder An 8

  *Martin Ødegaard nevnes i engelske tabloider å være ønsket av Paris Saint-Germain. Ganske uinteressant, da den overgangen naturligvis ikke vil skje. Rør.

  *Sportings midtbanespiller Manuel Ugarte har de siste ukene blitt linket til flere toppklubber, og i dag er det middelhavsfarer Chelsea som visstnok skal handle. Også Brighton-duoen Alexis Mac Allister og Moises Caicedo nevnes i forbindelse med Chelsea. Mer sannsynlig er det at de to havner i henholdsvis Liverpool og Arsenal. Mauricio Pochettino skal nok uansett selge før han kjøper når han har klekket ut planen foran neste sesong.

  James Maddison, Leicester
  West Ham Leder An 9

  *Tottenham, Newcastle og Arsenal skal alle stå i køen for å få kjøpt James Maddison fra Championship-klubben Leicester. Tre nevnt, flere glemt.

  *Mason Mount virker på vei bort fra Chelsea, og Liverpool, Arsenal og Manchester United er av klubbene som står klare til å betale.

  *Wolves er, etter 31 scoringer fra 38 kamper, på jakt etter offensive forsterkninger. Først og fremst må man imidlertid komme til enighet med manager Julen Lopetegui.

  *Villa-manager Unai Emery skal være interessert i gjenforening med Pau Torres. Den 26-årige forsvarsspilleren har ett år igjen av kontrakten med Villarreal.

  West Ham Leder An Emery 2 Scaled
  West Ham Leder An 10

  *Brenden Aaronson sies å ha nedrykksklausul i kontrakten med Leeds, og da gjenstår å se hva som skjer med spilleren som forrige sommer ble handlet fra Salzburg for 25 pundmillioner. Leeds går neppe i pluss ved et eventuelt salg, for å si det sånn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen