More

  Manchester United: Branthwaite inn, Lindelöf ut

  Jarrad Branthwaite har blitt en ettertraktet mann etter sin flotte forrige sesong for Everton, og Manchester United har lenge stått fremst i køen av interessenter. Toffees-ledelsen står klare til å selge, men bare om det tilbys veldig mange pundmillioner.

  Ryktebørsen, Manchester United
  Ettertraktet: Jarrad Branthwaite Er Sterkt Ønsket Av Manchester United

  Manchester Uniteds første bud skal ha vært på 35 millioner pund, og dette ble møtt med hevede øyenbryn og skjevt smil på Goodison. Nå skal United ha lagt nytt og høyere bud, pålydende 345 millioner. Fortsatt er ikke dette i nærheten av hva Everton krever, men mye tyder på at det vil bli en handel i løpet av sommeren.

  Jarrad Branthwaite vil nok ende oppå på Trafford, når United ser seg nødt til å erstatte Raphael Varane som allerede har forlatt klubben. Superveteran Jonny Evans har heller ikke signert noen ny kontrakt, mens det også skal være usikkerhet knyttet til svenske Victor Lindelöfs fremtid i United.

  Alle bekreftede overganger – oppdateres daglig

  Flere ryktes på vei til Manchester United

  Manchester United
  Forlater Palace: Marc Guehi Virker På Vei Bort Fra Crystal Palace, Og Flere Potensielle Kjøpere – Blant Annet Manchester United – Står Klare

  Tabloidene vet utmerket godt at Manchester United søker midtstopper, og finner da sine egne alternativer samtidig med Branthwaite-forhandlingene. Tirsdag ryktes det at både Arsenal og United står klare til å hente Marc Guehi fra Crystal Palace. 23-åringen, som har imponert for England i EM, skal ha takket nei til nytt kontraktsforslag på Selhurst Park.

  Også offensivt skal United hente forsterkninger denne sommeren, og 23-årige Joshua Zirkzee har lenge vært linket. Den nederlandske Bologna-angriperen sies å ha en utkjøpsklausul på 34 millioner pund. Et eventuelt kjøp av Joshua Zirkzee kan finansieres gjennom permanent salg av Mason Greenwood til Marseille.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen