More

  VM: Fortjent norsk 0-1-tap

  New Zeeland spilte i dag sin 16. VM-kamp, og ingen av de 15. første var vunnet. Mot et nervøst, og pinlig svakt, norsk lag var det imidlertid fritt frem. Ingen av lagene imponerte i VMs første kamp, men New Zeeland var minst dårlige – og det var helt fortjent at arrangørlandet ble stående igjen med full pott.

  Vm_ Frida Maanum, Norge
  Vm: Fortjent Norsk 0-1-Tap 4

  Avgjørelsen falt kort tid etter pause, da Jacqueline Hand forserte opp langs høyrekanten og slo inn til en umarkert Hannah Wilkinson som enkelt kunne bredside inn 1-0 bak en sjanseløs Aurora Mikalsen. Norges keeper kunne ikke lastes, men de norske midtstopperne var både trege og uoppmerksomme på Wilkinson – som i fred og ro satte inn VM-sluttspillets aller første scoring.

  Vm, Hannah Wilkinson, New Zeeland
  Vm-Helt: Hannah Wilkinson Scoret Vms Første Mål

  Tuva Hansen traff tverrliggeren med en skuddmulighet ut av ingenting da ti minutter gjensto å spille, men Hege Riises utvalgte maktet altså ikke en eneste avslutning mellom stengene.

  2-0 til hjemmelaget burde kommet i siste ordinære spilleminutt, men Ria Percival satte straffesparket i tverrligger og ut.

  Hele ni tilleggsminutter ble lagt til, men uten at det norske laget var i nærheten av utlikning. Guro Reiten, som har vært så god for Chelsea denne sesongen, fikk riktig nok en gyllen mulighet i åttende tilleggsminutt – men avslutningen var direkte svak og godt utenfor mål.

  Norge var før avspark klar favoritt til å ta seg videre fra gruppespillet, men etter hva som ble vist i morges må det være lov å tvile.

  Vm: Ada Hegerberg, Norge
  Sjanseløs Vm-Åpning: Ada Hegerberg Var Aldri I Nærheten Av Scoring

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen