More

  VINN MED TIPSBLADET

  Det går naturligvis i bølger når man driver med tipping, men det viktigste for oss i Tipsbladet har alltid vært at vi kan vise til overskudd over tid.
  Derfor er vi også eneste avis i Norge som faktisk tør å vise alle regnskapene på tipsene våre. Det hjelper lite å skryte over en enkeltgevinst i ny og ne hvis man ikke leverer overskudd på lengre sikt.
  Og du som leser skal kunne vite nøyaktig hva du får når du leser analysene og tipsene våre.
  Historikken viser at et abonnement på Tipsbladet er én av de smarteste investeringene man kan gjøre. Hele vår avis er bygger rundt Tipsfondet som er basisen i vårt produkt. Her kommer det ukentlig, året rundt, anbefalinger på hvilke kamper vi finner verdi i den neste uken.
  Og regnskapene viser at vi har hatt rett i våre vurderinger. Overskudd siden 1. januar 2020 er på pene 80.475 kroner og vi tør dermed fortsatt å tiltale oss som leverandøren av #Norgesbesteoddstips!
  24.368 kroner i overskudd i år!
  2022 har startet på best mulig vis og etter drøyt tre måneder kan vi vise til et overskudd på 24.368 kroner på oddstipsene våre. Det hadde holdt til å dekke drøye 106 måneder (!!!) med et digitalt abonnement!
  Vi har stadige bevis på høyoddsere som ruller inn, men vår filosofi ligger fast uansett om vi spiller Ajax til 1,20 i odds på en fredag etter Vizela til 15,00 i odds senere samme dag. Alt vi spiller på skal ha verdi.
  Det er eneste måten å ende opp med overskudd på oddstippingen på sikt. Om vi tipper H, U eller B i en kamp styres kun av oddsen vi blir tilbudt målt opp mot prosenten vi har satt på kampen. Ofte ender vi opp med spill på «høyoddsere» og dermed varierer regnskapet mer enn hvis vi bare hadde spilt på favoritter. Men på sikt har vi vist at vår strategi er den rette.
  Kjempestart for travsatsingen
  2022 markerte også at travtipsene er tilbake i Tipsbladet og vi er veldig glade for å ha fått med Per Sigve Kleppe på laget.
  Han har akkurat samme filosofi som oss om at det kun er verdispill som gjelder. Dermed er han en perfekt match for Tipsbladet.
  Travspillet er en integrert del av Tipsbladet, men tipspakkene hentes på Trotting.no der det selges fulle pakker til alle de store travdagene.
  De pakkene har vist seg å være en strålende investering for mange kunder og det er alltid hyggelig når takkemail kommer i innboksen i en ellers stressende tipshverdag.
  Én av leserne våre valgte å krysse av for å kun spille for syv rette og fikk en jubelsøndag med 329.652 kroner tilbake for en innsats på kun 245 kroner.
  Senest onsdag denne uken traff vi på Forus, der to av våre kunder kunne kvittere ut 200.000 hver  
  Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere flere strålende gevinster, både på oddstippingen og på travet, ut hele 2022!
  Tegn et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis i dag, og vær med på festen. Vi har holdt det gående siden 1947 (året før Norsk Tipping så dagens lys) – noe som betyr at du kan stole på oss. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen