More

  Vinn eller forsvinn for Norge U21

  Det norske U21-landslaget er nødt til å slå Frankrike i kveld.

  • Norge – Frankrike (U21-EM)
  • Søndag kl. 20:45 (NRK)
  • Dr. Constantin Radulescu, Cluj Napoca, Romania

  Norge fikk en vanskelig start på U21-mesterskapet i Romania og Georgia. Emil Konradsen Ceide sendte nordmennene tidlig i ledelsen i torsdagens oppgjør mot Sveits, men to svake inngripener av Mads Christiansen i Norges mål, gjorde at sveitserne til slutt vant 2-1. Norge var det beste laget totalt sett, men maktet ikke å omsette sjansene sine til tellende resultat – ikke helt ulikt A-landslagets problemer.

  Dermed må Norge vinne i kveldens match mot Frankrike for å ha fremdeles håp om avansement til kvartfinalen. Landslagssjef Leif Gunnar Smerud advarer skeptikerne om å avskrive det norske laget.

  – Det er noen som har avskrevet denne gjengen før, og det har ikke lønnet seg. Vi skal sale om og gi gass igjen mot Frankrike, sier landslagssjefen til fotballforbundets hjemmesider.

  Amine Gouiri. Norge U21
  Amine Gouiri Og Frankrike Er Store Oddsfavoritter Mot Norge.

  Norge er store underdoger før møtet med Frankrike. Norsk Tipping har satt hele 5,50 i odds på norsk triumf, mens fransk seier bare gis 1,50 ganger innsatsen. Franskmennene stiller med stjerner som Liverpool-linkede Kephren Thuram og Lyon-spilleren Maxence Caqueret på midtbanen, og har teknikk og eksplosivitet i angrepet i form av Bradley Barcola og Amine Gouiri.

  Frankrike vant sin åpningskamp mot Italia 2-1 etter 90 underholdende og dramatiske minutter. Gouiri og Arnaud Kalimuendo scoret målene for Les Bleus, men Loic Bade ble utvist, så Sevilla-stopperen må dermed sone karantene i kveldens oppgjør mot Norge.

  Tipset

  Frankrike blir naturligvis store favoritter her, men det norske U21-landslaget har mer enn nok spillermateriale til å skape trøbbel for franskmennene. Vi tror Les Bleus drar i land en knepen ettmålsseier til fin odds. U til pause til 2,35 i odds kan også forsøkes.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen