More

  Viking seiret i rogalandsderbyet

  To scoringer i andreomgang sikret 2-0 seier til hjemmelaget Viking i kveldens derby mot gjestene fra Haugesund.

  Viking 2-0 Haugesund

  Som så mange ganger før var det Lars-Jørgen Salvesen og Zlatko Tripic som sørget for poengene til Viking da de med sine scoringer den siste halvtimen sørget for en festkveld i Stavanger. Det kunne derimot sett lyst ut for Haugesund til pause, som var langt fra ufarlige i en forholdsvis lite spektakulær fotballkamp på SR-Bank Arena.

  I andreomgang var det derimot bedre takter fra hjemmelaget, og etter at Yann-Erik de Lanley hadde skapt farligheter tok Tripic og Salvesen ansvar for Viking. Corneren fra Tripic ble slått presist på første stolpe der Salvesen raget høyest og stusset ballen i mål via bakre stolpe. Bare ti minutter senere ble kampen avgjort av kapteinen selv. Nicholas D`Agostino fikk ballen servert fra Solbakken, men mannen fra Australia sendte ballen uselvisk videre til Tripic som gjorde ingen feil alene med Selvik i Haugesund-buret.

  Dermed forsvant den lille rest av piff hos gjestene og hjemmelaget kunne cruise inn tre nye poeng fremfor de 10 000 oppmøtte, og klatre til andreplass på tabellen med sine 26 poeng.

  Overraskelser i OBOS.

  Fem kamper fra OBOS ble spilt i ettermiddag og i to av kampene ble det tidlig rødt og dertil sjokkerende resultat. Kristiansund hadde los på direkte opprykk før sin bortekamp mot Raufoss, men lå under 2-0 allerede etter 20 minutter, i tillegg til det røde kortet ti Mikkel Konradsen Ceide som handset før straffen som gav totningene 2-0. Hjemmelaget økte til 3-0 like etter hvilen før Kristiansund reduserte to ganger med sine ti spillere i sluttminuttene. Raufoss klatret dermed opp fra kvalikkplass, men Kristiansund falt ned til en fjerdeplass.

  Også i Ranheim ble det en tung aften for en av opprykksfavorittene. Hjemmelaget kom under etter bare tolv minutter da Lasse Qvigstad headet ballen i eget kryss. Etter 22 minutter var også de redusert til ti mann da Daniel Kvande rotet det til for seg selv og felte Sandnes Ulfs Artan Memedov på vei gjennom. Sistnevnte koste seg mot de ti mennene fra Ranhei og scoret to av de fem målene gjestene fra Sandnes Ulf fikk med seg hjem fra dagens kamp.

  Ikke Bare Viking Som Imponerte I Dag. Det Gjorde Også Sogndal Og Andreas Van Der Spa.
  Ikke Bare Viking Som Imponerte I Dag. Det Gjorde Også Sogndal Som Lekte Seg Hjemme Mot Jerv.

  I Sogndal var det duket for toppoppgjør mellom nummer fire og seks på tabellen da Jerv tok turen over fjellet. En jevnspilt første halvtime ble etterfulgt av enveiskjøring den neste halvtimen og da stod det plutselig 4-0 til vertene fra saftbygda som fortsetter storspillet. Kristoffer Nessø ble dagens store sogning med sine tre scoringer i oppgjøret som endte 5-1 til Tore Andre Flo sine menn.

  Start tok en viktig 3-0 seier over Mjøndalen hjemme i Kristiansand og KFUM var noe heldig som fikk med seg alle tre poengene da de ved dagens eneste målscorer Obilor Okeke vant 1-0 på Høddvoll.

  Resten av runden spilles søndag ettermiddag og mer om de kampene får du her

  Resultater i dagens OBOS-kamper:

  • Hødd 0-1 KFUM
  • Ranheim 0-5 Sandnes Ulf
  • Raufoss 3-2 Kristiansund
  • Sogndal 5-1 Jerv
  • Start 3-0 Mjøndalen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen