More

  Spektakulær OBOS-runde i vente

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Topp mot topp og bunn mot bunn er blant høydepunktene som venter i helgens runde av OBOS-ligaen.

  Det gjøres klart for en potensielt avgjørende runde i OBOS-ligaen, når vi denne helgen passerer halvspilt sesong. For når regnskapet skal gjøres opp i november, kan den 15. ligarunden vise seg å være en av de viktigste for å avgjøre hvem som rykket opp og hvem som rykket ned. For på Fredrikstad Stadion gjør nemlig ligatoer Fredrikstad seg klare til å ta imot ligaleder Kongsvinger til forrykende oppgjør i plankebyen. 

  Garantert underholdning

  Fredrikstad har vært et av de mest imponerende lagene i OBOS-ligaen denne sesongen. Østfoldingene har ennå ikke tapt en kamp i ligasammenheng, og sluppet inn bare seks mål. Kongsvinger på sin side, ankommer plankebyen med syv strake ligatriumfer på samvittigheten, og er stinne av selvtillit. Dermed er det nesten nødt til å bli svært underholdende i Fredrikstad søndag ettermiddag, i det som er rundens desiderte høydepunkt i OBOS-ligaen. Det er ikke mer enn to år siden Kongsvinger var i PostNord-ligaen, og heller ikke Fredrikstad har altfor mange strake sesonger på nest øverste nivå, etter noen magre år lengre ned i divisjonene.

  Harald Holter. Obos
  Harald Holter Og Kongsvinger Skal Ut I Toppkamp.

  Begge klubber har lange tradisjoner i norsk fotball, og mange mener nok både Fredrikstad og Kongsvinger hører hjemme på aller øverste nivå. Etter snart halvspilt sesong har de gitt seg selv en glimrende mulighet til å klare opprykk og har inntatt de aller øverste tabellplasseringene i OBOS-ligaen. Men, det er ikke bare i Østfold det ligger an til neglebiting denne helgen. 

  Skeid-sjefen får rett – tror vi

  For i helt motsatt ende av tabellen, gjør Åsane og Skeid seg til klare til å gjøre opp om tre uhyre viktige poeng når tabelljumboene barker sammen i Bergen søndag ettermiddag. Begge lag står med usle 10 poeng hver, og har dermed 14 poeng opp til sikker plass. Skeid virker å være helt ute av fatning, og ankommer Åsane med tre strake tap. Sist lå de under 0-4 mot Sogndal før de begynte å komme til hektene, men tapte til slutt fortjent 2-4. Skeid-sjef Gard Holme er klar på at Oslo-laget står for en beintøff utfordring.

  – Vi møter et fintspillende lag, som egentlig har tatt for lite poeng i forhold til hvor gode de har vært i kampene sine. Vi må være på vakt for det, og ikke tro de er noe svakere enn andre lag i denne divisjonen. Det kommer til å bli like tett og jevnt mot dem, som mot de andre lagene vi har møtt, advarer Skeid-sjefen overfor klubbens hjemmesider.

  Vi sier oss enig med Holme, og tror Skeid får det vel tøft på Vestlandet i helgen. Vi forsøker oss med Åsane som rundens favoritt, og spiller hjemmeseier til 1,97 i odds. Tett og jevnt tror vi det også blir i toppkampen i Fredrikstad, men tipset til helgens luring, gir vi derimot til Bryne. Jærbuene har kommet seg kraftig de siste ukene, med to strake seirer under beltet, og fås til flott odds borte mot Moss. 

  Helgens OBOS-tips

  FAVORITEN:

  Åsane – Skeid 
  TIPS: 
  H til 1,97 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN:

  Moss – Bryne 
  TIPS:  
  B til 3,45 i odds hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen