More

  V75 9. juli: Årets mest spennende V75-rank

  Storløpssesongen fortsetter på Jarlsberg Travbane i Tønsberg førstkommende helg, der hovedløpet Ulf Thoresen Grand International kan lokke med 800 000 kroner til vinneren. Det er ett av mange flotte løp på banen som arrangerer løp både fredag, lørdag og søndag.

  Søndag er det internasjonal V75 med deltakelse fra utlandet i både banen og i spillet. Det ligger 10 millioner ekstra til en norsk alenevinner, som kan gjør at man kan vinne ca. 16 millioner kroner.

  V75 9. juli: Søndag er det en rekke storløp, og det innleder med lærlingløpet Thor Tholfsen Minneløp. Deretter kjøres finalen av Jarlsberg Grand Prix Hoppeavdeling, der hestene kvalifiserte seg for to uker siden. Innbydende til i førstespor står raske 1 N.Y. Moet som imponerte på 1.10,5 i kvalifiseringen. På utsiden står Hamre-duoen 2 Dionne og 3 Bunny klar til å gi match til streken. Fjorårets årgangstopp 5 L.A.’s Venus starter midt bak bilen og vil komme i stor fart.

  Anders Jahres Pokalløp kjøres for hester som ikke har tjent 2 millioner, samt for alle 4-5-årige. Bo Westergaard er på plass med en sterk duo i 6 B.A. Superhero og 5 I.D. Exceptional, mens Flemming Jensen står spennende til med raske og sterke 3 Eros Zola. Med fart på forestillingen øyner trolig Peter Untersteiner seiershåp med svært formsterke 9 Falcon Eye.

  Selve rosinen i pølsa er Ulf Thoresen Grand International med 800 000 kroner til vinneren. Drømmesporet fikk Flemming Jensen med startraske 1 Emoji, men utenifra kommer det til å bli satset med startkattapulter som 3 Usain Töll, 5 Get A Wish og 6 Best Ofdream Trio. Hva finner Frode Hamre på fra et vanskelig spor med fjorårsvinner 7 Stoletheshow? Bak i køen lusker topptraverne 9 Mister Hercules og 10 Banderas Bi.

  V75 9. Juli
  V75 9. Juli: Årets Mest Spennende V75-Rank 2

  Vår meny V75 9. juli:

  V75-1: Det er faktisk mulig å åpne omgangen med en banker!

  V75-2: Tangen Bork i bakspor og vi går imot!

  V75-3: Zeudi AMG blir dagens største favoritt. Hvordan løser vi dette?

  V75-4: Du kommer til å elske de tre uspilte hestene vi løfter frem!

  V75-5: Vi har ikke fått solstikk! Ett av sistevalgene settes først!

  V75-6: Dagens beste banker blir IKKE favoritt i spillet!

  V75-7: Klart uttak og eneste A-hest i Ulf Thoresen Grand International!

  Full tipspakke finner du som vanlig på vår partnerside trotting.no

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen