More

  Travfondet 9. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 9. september

  Det er duket for en fantastisk helg på Bjerke denne uken. Da er det duket for den store Klasseløpshelgen. Lørdag går Kriterie- og Derby-løpene for hoppene av stabelen, mens hingstene skal til dyst i åpen klasse på søndagen

  Lørdagens V75-meny har Hoppe-Kriteriet og Hoppe-Derby for begge raser innenfor V75-rammen. Det er GULLJACKPOT i V75-spillet og sjuerpotten dobles ved spillestopp. Noe som gjør at man kan vinne cirka 15 millioner kroner. Om ikke det var nok er det også en ny million i V75 Millionsjansen skal deles ut.

  Søndag er det internasjonal V75-omgang på Bjerke, hvor Derby- og Kriterie-vinnerne i åpen klasse skal kåres. Innenfor V75-rammen finner man også Per Ulvens æresløp, Trygve Diskeruds minneløp og Karsten Buers æresløp. 10 millioner ekstra til en norsk alenevinner i V75 gjør at man kan vinne ca. 15 millioner.

  Alt om disse løpene finner man analyser og tips til på vår partnerside trotting.no. I denne spalten tar vi i stedet turen til Sverige og deres V75-omgang lørdag. Den kan vi som vanlig dessverre ikke spille til, men det er åpent for både V5 og vinnerspill.

  I lørdagens 9. løp, som også er V5-3, er det duket for forsøksheat i STL Klass I. Her blir Keep Gamble megafavoritt. Timo Nurmos-hesten suste til tet på Åby nest sist og vant siden enkelt. Sist var man ute i kval til derbyet, men galopperte seg bort. Er tetfavoritt igjen her tross spor litt langt ute. It’s Peppertime var ute i samme løp som Keep Gamble sist og var nær å kvale inn til derbyfinalen. Gikk da skoløs rundt om, lørdag kommer alle fire skoene på igjen.

  Vårt objekt i dette løpet kommer til å bli svært lite spilt sammenlignet med de to favorittene. Always A Pleasure er imidlertid en skikkelig vinnerhest med syv seirer på elleve løp i karrieren. På Åby sist gikk man et helt fantastisk oppløp til 2. plass bak nettopp Keep Gamble. Det skilte da 1,5 lengde i mål. Lørdag fikk man 12. sporet noe som naturligvis gjør det vanskelig, men det betyr samtidig at vi kommer til å få flott vinnerodds. Always A Pleasure kan fort ende over 10,00 i odds og da anbefaler vi å forsøke et frekt spill.

  Travfondet 9. September
  Travfondet 9. September 2

  Travfondet 9. september

  Lørdag 9. september
  Vinner løp 9, Bollnäs

  12 Always A Pleasure

  Innsats: 2 500 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen