More

  Utfordrende retur

  Følelsene river og sliter i Celtic-fansen i dag. På den ene side har klubben fått på plass en manager fra øverste hylle. På den annen side ansettes den en mann som både spillere og fans for få år siden følte seg sveket av.

  Utfordrende Retur Celtic Fans
  Utfordrende Retur 2

  Brendan Rodgers vant The Treble i begge sine første to sesonger etter i 2016 å ha blitt ansatt Celtic-manager. I 2019 skulle han lede klubben til en tiende strake ligatittel, men valgte heller å takke ja til tilbud fra Leicester – som på det tidspunktet var middelhavsfarer i Premier League. Etterfølger Neil Lennon mislyktes stort, og siden da har Rangers reist seg og blitt en alvorlig utfordrer i skotsk fotball.

  Rodgers fikk selv sparken i Leicester i april i år, og Celtic-ledelsen har siden jobber for å hente sin tidligere manager tilbake.

  -Vi ønsket oss en utpreget vinner, og det er nettopp hva vi får med Brendan. Han kjenner klubben godt, og vet utmerket godt hva som skal til for å lykkes. Han har levert for oss før, og vi føler oss overbeviste om at han vil gjøre det igjen, heter det fra klubbstyret.

  Hovedpersonen selv var aldri i tvil da han fikk tilbudet.

  -Det var en veldig enkel avgjørelse, både for min familie og meg, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen