More

  Uniteds første på vei

  Kun 32 dager igjen til avspark ny Premier League-sesong, og det begynner for alvor å haste for klubbene som skal justere stall.
  Venstreback Tyrell Malacia meldes på vei til legesjekk hos Manchester United, etter enighet om overgangssum og personlig kontrakt. Alt tyder på at den 22-årige Ajax-spilleren blir Uniteds første sommerkjøp, og en bekreftelse kan komme allerede i dag.
  Frenkie de Jong KAN følge inn dørene på Trafford som nestemann, men Barcelona-spilleren prioriterer fortsatt sin nåværende klubb. Heller ikke Cristiano Ronaldos fremtid er spikret.
  Den defensive midtbanespilleren Tyler Adams ønsker seg til Premier League, og alt tyder på at Leeds United blir neste stopp. RB Leipzig og Leeds meldes i pågående forhandlinger, og for 13 millioner pund antas amerikaneren snart å bli hentet til Elland Road.

  Halve Premier League ønsker seg Leeds-ving Raphinha, men spilleren har kun fokus på Barcelona. Katalanerne er da også i forhandlinger med Yorkshire-klubben, men spørsmålet er om de kan ta seg råd til brasilianeren. Ousmane Dembeles fortsatte kontraktsforhandlinger antas å være en nøkkel. Franskmannen må trolig ut om Raphinha skal inn.
  Lee Bowyer er, som meldt i går, fjernet fra managerstillingen i Birmingham. Tidligere QPR-assistent John Eustace ble bare timer senere gitt jobben på St. Andrew’s. Eustace har kun tidligere managererfaring fra Kidderminster, der han var fra 2016 til 2018.
  Den belgiske midtbanespilleren Amadou Onana er ønsket av West Ham, men budet på snaut 20 millioner pund ble i første omgang avslått av Lille. Den tårnhøye 20-åringe har én sesong bak seg i fransk Ligue1, og fikk sin første landskamp for Belgia forrige måned.

  Fulham meldes enige med Sporting Lisboa, og alt tyder på at Joao Palhinha blir presentert som hovedstadsklubbens første sommerkjøp denne uken. Overgangssummen for den portugisiske landslagsspilleren oppgis til snaut 19 millioner pund.
  Huddersfield-backen Harry Toffolo kan bli nestemann inn i Nottingham Forest. Den 26-årige venstrekanten bidro med seks scoringer og åtte assist da The Terriers forrige sesong gikk hele veien til play off-finale, der de som kjent måtte bite i gresset mot nettopp Forest.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen