More

  Ukens dobbel OBOS-ligaen runde 3

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 3
  Ukens Dobbel Obos-Ligaen Runde 3 4

  Åsane – Sogndal

  Spill: Åsane vinner.

  Ukens Dobbel Obos-Ligaen Runde 3
  Ukens Dobbel Obos-Ligaen Runde 3 5

  Kun én spilt kamp i OBOS-ligaen så langt for Åsane, som i sesongpremieren holdt nyopprykkede Levanger til 2-2 hjemme på Åsane Arena. Einar Iversen og Erling Myklebust scoret målene for oransjetrøyene, og et underholdende cupoppgjør onsdag, så bergenserne ta seg videre til ander runde med 5-2-seier mot Fjøra.

  FÅ MED DEG ALT OM OBOS-RUNDEN OG MYE, MYE MER I VÅR DIGITALE UTGAVE AV TIPSBLADET. TRYKK PÅ TILBUDSKNAPPEN FOR Å PRØVE ET ABONNEMENT I FIRE UKER FOR FEM KRONER!

  Sogndal fikk med seg 1-1 i ligapremieren borte mot storfavoritt Vålerenga, og fulgte opp med fin 3-1-seier hjemme mot Mjøndalen sist. Stjerneskuddet Edmund Baidoo fortsetter å imponere stort, og det 18 år gamle stortalentet scoret sitt første mål for klubben mot bruntrøyene. Baidoo blir neppe lenge værende i saftbygda.

  Bryne – Levanger

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 3
  Ukens Dobbel Obos-Ligaen Runde 3 6

  Bryne tok seg greit av Start i ligaåpningen mot Start da de vant 3-1, men fikk som ventet atskillig mer å bryne seg på i bortekampen mot Stabæk. Tapte til slutt 0-1, men jærbuene har super hjemmestatistikk å vise til: Har imponerende 8-1-0 å vise til på sine ni siste hjemmekamper.

  Levanger har tatt OBOS-ligaen med storm etter opprykket fra PostNord-ligaen. Fikk med seg 2-2 i borteoppgjøret mot Åsane, og forrige helg banket de Moss sønder og sammen med hele 5-0. Fjorårets toppscorer, Sanel Bojadzic, har scoret hele fire mål på de to første rundene, og fortsetter han på samme viset, blir han ganske sikkert solgt videre i sommer. 

  Ukens dobbel OBOS-ligaen runde 3

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Mandag, 19:00Åsane – Sogndal2,453,752,40H til 2,45 i odds
  Mandag, 19:00Bryne – Levanger2,003,703,15U til 3,70 i odds
  Totalodds: 9,06

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen